RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stăvaru Ionuț, o nouă speranță la lupte libere

/ 17 mai 2016
Gorjul a avut o frumoasă tradiție în luptele libere, însă în ultima vreme acest sport a intrat într-un con de umbră și rezultatele au venit tot mai rar în orașul lui Brâncuși. Totuși, se anunță vremuri mai bune în viitor, un viitor pe care începe să-l scrie și Ionuț Stăvaru, sportiv la CSS Târgu Jiu, care a obținut recent primul loc la categoria 58 kg la Finala Campionatului Național Școlar de Lupte Libere, o competiție rezervată Cluburilor Sportive Școlare și Liceelor Sportive din toată țara.

lupte   Îndrumat de profesorii Rareș Voicescu și Sorin Vlădoiu, Ionuț Stăvaru a avut un parcurs foarte bun la competiția amintită, unde a trecut pe rând de reprezentanții CSS Târgoviște (4-0 și tuș) și CSS Buzău (10-0 – superioritate tehnică) pentru ca în finala competiției să treacă de reprezentantul CSS Reșița cu scorul de 10-5 după ce în prima repriză fusese condus cu 4-2. Competiția a fost cu atât mai dificilă pentru tânărul luptător târgujian cu cât pentru cântarul oficial al concursului a fost nevoit să slăbească mai bine de cinci kilograme.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.