RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Edi Iordănescu: „Nu este întâmplător că se taie așa, brusc, această finanțare!”

/ 14 martie 2016
Faptul că echipa pe care o conduce a rămas fără finanțare la jumătatea drumului, chiar în momentul în care este aproape de a realiza una dintre cele mai mari performanțe din istoria clubului, îl face pe Edi Iordănescu să se gândească la un complot îndreptat împotriva gorjenilor.

IMG_3969„Suferim fiind pe drumuri, nu avem fanii alături, mai este și această problemă. Nu vreau să fiu răutăcios, îmi asum că poate greșesc, dar e dreptul meu să am o opinie: nu este întâmplător că se taie așa brusc această finanțare. Vorbim de o echipă care a avut atâtea milioane în trecut și termina pe 14, 15 sau 16. Acum avem un buget la o treime din trecut, dar trebuie ajutată echipa să termine campionatul și după aceea dacă vreți să o desființăm, o desființăm, dacă asta merită orașul și suporterii. Nu știu pentru ce mai facem stadion. Nu vreau să intru în detalii care nu țin de competența mea, dar dacă politicul nu s-ar mai implica în fotbal am rămâne cu 2-3 echipe în Liga 1”, a declarat antrenorul Pandurilor. Deși nu a rostit numele celor pe care îi vede în spatele acestui complot, se pare că Dinamo ar fi cea care se află la butoane. Negoiță a pornit atacurile împotriva Pandurilor încă din prima parte a campionatului, iar apropierea actualului ministru al Energiei, cel care tocmai a ordonat tăierea finanțărilor sportului gorjean de către CEO, de cei de la Dinamo este extrem de suspectă. Pandurii și Dinamo se vor duela la sfârșitul acestei săptămâni, duminică, în Groapă, miza fiind extrem de mare, punctele având acum o greutate sportită, când doar puține jocuri mai sunt de disputat.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • TEDD spune:

    Buna ziua va rog sa ma scuzati ca postez acest mesaj indecent sa zic desi eu stiu ?ce a mai ramas din judetul acesta si din orasele si municipiul judetului gorj nimic, nu vreau sa fiu prea critic , spitale, anaf, ajofm ,cas, cass, scoli , intrun cuvant bugetul de stat in limbaj economic cum se poate ca sportul din gorj sa moara in plin sezon competitional la dinamo cum se reduc datoriile la stat stie cumva domnul senator sau deputat robert negoita sau domnul ministrul al energiei victor grigorescu poate pana in iunie va candida din partea unui partid politiv pentru strategiile dumlealui in sectorul energetic , dar pana la urma toti ne razvratim si ne alegem cu nimic,pentru ca economia judetului gorj va muri pe zii ce trece si vom ajunge mai rau ca in moldova nu republica moldova ci judetele din regiunea moldova numai bine si sa speram ca vom reusii sa salvam sportul gorjean , fotbalul handbalul si baschetul si noi vom incerca sa fim sanatosi si sa reusim sa ne facem un buget in asa fel incat sa ne ducem un trai cat de cat decent.

  • Cineva spune:

    Sunteti penibili. Decat sa faceti supozitii jalnice cum ca Dinamo ar juca-o pe Pandurii de la spate, mai bine ati incepeti sa invatati cum se scrie o stire corect, amatorilor!

  • Legea spune:

    Cine este de vina pentru acaesta situatie? Nu cumva Ciurdelu? Si Condescu are partea lui de vina,dar in mandatul lui Ciurdel sa devalizat compania. Si Negoita are totusi dreptate. La noi in tara se pare ca avem de toate, svem autostrazi,spitale ultramoderne,si traim pr picior mare. Noi in loc sa facem sutostrazi si spitale ultramoderne ,noi alegem sa bagam banii in echipe de fotbal si in construirea a milioane de biserici.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.