RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia rămâne fără jucători

/ 24 februarie 2016
Echipa de baschet se află în Ucraina, unde, la ora 18:00, are programat meciul din FIBA EuropeCup, cu Khimik Yuzhny. Mai mult ca sigur va fi ultimul joc în actuala alcătuire pentru Energia, deoarece o parte dintre jucători și-au găsit deja alte angajamente.

img_5530-qpr

Dacă până luni, conducătorii clubului mai aveau măcar cu cine să discute atunci când intrau în vestiar pentru a încerca să încropească o echipă capabilă să fie pe teren la meciuri, începând de mâine Energia va rămâne fără cei mai importanți jucători. Cum Adi Guțoaia era ca și plecat de ieri la U Banca Transilvania, el antrenându-se deja azi-dimineată alături de noii săi colegi de la Cluj Napoca, „divorțurile” dintre gorjeni și alți oameni care au dus greul până acum în Liga Națională, FIBA EuropeCup și Cupa României sunt pe cale să-și mărească numărul.

Mai mulți jucători s-au înțeles cu alte formații, contractele de la Energia permițându-le acest lucru datorită restanțelor salariale care se întind pe ultimele trei luni. Astfel, dintre cei care se află în Ucraina, căpitanul Porter Troupe va rămâne, cel mai probabil, în București după întoarcerea de la Yuzhny, întrucât americanul s-ar fi înțeles cu Steaua, Jamar Diggs este aproape de o fostă și, poate, viitoare adversară a oltenilor din campionat, iar Paris Horne ar urma să plece și el mâine seară de la Târgu Jiu. De asemenea, Callistus Eziukwu și-a lăsat de ieri geanta cu echipamente la sală, semn că nu se va mai întoarce prea curând prin orașul lui Brâncuși. Pivotul nu a făcut nici deplasarea în Ucraina, fiind total afectat că nu și-a primit undeva în jurul sumei de 27.000 de euro, cu un salariu de 9.000 de euro pe lună înmulțit cu cele trei luni restante, bani cu care i-a păcălit pe conducători în vară, atunci când și-a negociat contractul cu Energia.

Astfel, oltenii trebuie să găsească extrem de repede o strategie pentru a ataca următoarea perioadă, asta cu sau fără Hristu Șapera pe bancă, al cărui viitor este incert la echipa pe care a preluat-o în ianuarie. Lituanianul Danys Raimundas va mai juca, pentru cât timp nu se știe, în echipamentul alb-albastru, fiind ultimul venit la Energia și neacumulându-se niciun salariu neplătit către acesta.

foto: www.csenergia.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gigialb spune:

    Pe Cumpanasu nu-l ia nimeni?

  • Suporter spune:

    Si autoritatile locale chiar nu au putut sa faca nimic pentru a mentine echipa pana se termina campionatul? Sau era o echipa oarecare fara rezultate notabile si nu se merita efortul? Intrebari retorice in momentul de fata…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.