RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, fără poziție 4 contra Stelei

/ 10 februarie 2016
Trupa lui Hristu Șapera se va prezența astăzi în Capitală cu doar 9 jucători în lot și fără o poziție 4 consacrată, după plecarea lui Lazar Radosavljevic și despărțirea de Lamont Mack.

4-qpr2

Hristu Șapera își va întâlni, în această după-amiază, fosta echipă, pe care a pregătit-o de la începutul sezonului 2015/2016 și până la venirea la Energia. Este vorba despre Steaua CSM București, de care tânărul antrenor s-a despărțit după ce i-a condus pe roș-albaștrii în toate cele 10 partide jucate în EuroCup, dar cu care a ratat Final-Four-ul Cupei României. Acum, la cârma „militarilor” se află tot un om care are legătură cu Târgu Jiul, și anume Claudiu Fometescu, nume care s-a vehiculat intens pentru preluarea băncii gorjenilor după despărțirea de Antonis Constantinides.

Energia a mers în Capitală cu un lot decimat, format din 9 jucători și fără niciunul pe poziția 4. Cum Radosavljevic și Mack au plecat, oltenii n-au reușit să umple golurile în timp util pentru jocul din sala Regimentului de Gardă, iar Șapera va trebui să se descurce cu ce are în tentativa de a obține un succes în fața Stelei.

Bucureștenii au trecut și ei printr-o perioadă proastă, dar se pare că au depășit-o, ajungând la 4 victorii consecutive odată cu cea de la Pitești. Aceștia ocupă locul 4 și au asigurată prezența în play-off-ul campionatului, lucru ce nu se poate spune și despre Energia. Gorjenii mai au de tras în faza a 2-a pentru a-și atinge obiectivul, fiind acum pe poziția a 8-a.

Ajuns nu de mult în curtea Stelei, sârbul Nikola Malesevic este cel mai bun marcator al acestei formații, având 15.9 puncte/meci, într-o rotație de jucători în care se mai gâsesc Titus Nicoară, cel mai bun recuperator al echipei cu 7.5/meci, sau Marko Marinov, cu 5.6 pase decisive/meci.

Partida dintre Steaua și Energia e programată la ora 18:00, fiind televizată pe DigiSport 4.

foto: www.csenergia.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.