RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii Energiei au înfruntat Piteștiul

/ 20 februarie 2016
Energia Târgu Jiu a plecat la Pitești cu un lot format din opt jucători, dintre care șase cu vârste de 17 și 18 ani, plus litanianul transferat de gorjeni nu mai târziu de sâptămâna trecută, Danys Raimundas.

10344191_640964742625883_5738977568711820849_o

Jucătorii Energiei sunt, în continuare, în grevă, după ce aseară s-au întâlnit cu șefii clubului. Deși au jucat timp de trei luni fără bani, obținând victorii poate mai importante decât alții care își primesc salariile în fiecare lună la termenul stabilit, pentru meciul de la Pitești au refuzat să facă deplasarea.

Astfel, pusă într-o situație delicată și riscând să ia bătaie cu 20-0 pentru neprezentare, ceea ce ar fi fost echivalent până la final cu retrogradarea, conducerea a apelat la juniori, care, și așa veniți după o deplasare de trei zile, au acceptat imediat să îmbrace echipamentul echipei mari.

Silviu Sanda, Alexandru Berca, Eduard Bălcescu, Alexandru Buju, Horia Homescu, Cătălin Boșin, Răzvan Bratoloveanu și Danys Raimundas au fost la Pitești, pentru a evolua contra lui BCM U Pitești în prima partidă din faza a doua a a sezonului regulat din LNBM. Pe bancă s-a aflat secundul lui Hristu Șapera, Claudiu Alionescu, întrucât principalul Energiei a fost suspendat din cauza tehnicului primit la meciul de cupă cu Dinamo.

Băieții noștri au contat doar cinci minute pe tabela sălii Trivale, împotriva unei formații care a început cu un cinci format din Ross, Bakic, Pustozvonov, Lee și Vlaicu. S-a încheiat 108-40, la capătul a 40 de minute în care, pentru Energia, au jucat doar tinerii baschetbaliști gorjeni. Berca a avut 12 puncte și 6 recuperări, iar Sanda 8 puncte și 4 assist-uri.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Multumim baieti ! Este aportul vostru in incercarea de a salva echipa mare. Muultumim!

  • Ggg spune:

    Felicitari baieti pentru ca , desi nu ati primit bani de la club, ati jucat baschet pentru onoarea Gorjului.
    Altii au vrut sa arate ca joaca baschet doar cand vor ei(sau cand sunt vazuti de scouteri din afara….).
    Nu conteaza. Voi sunteti pana la urma VIITORUL.

  • anonim spune:

    imi permit , cu scuzele de rigoare ,sa supun atentiei conducerii clubului Energia , cat si conducerii judetului si municipiului Tg-Jiu , o lista cu potentiali sponsori , care prin aportul lor pot ajuta la salvarea unei umilinte uriase.
    Polaris , Aparegio , Directia de Servicii Comunale , SC LumiNico SRL , Sc Armeanca SRL , MENTOR BETON , SC MITDAVA SRL , SC MANINTER CAR SRL ,SC YDAIL CONSTRUCT SRL , SC ACATREX ,MACOFIL SA, SC CRH CIMENT , CARREFOUR , MOL Tg-Jiu, Petrom , SC TEMPERA , Hotel Aqua , Hotel YMY, Dacorex , Metalcolect si multi alti .
    Totodata cred ca si noi suporterii putem contribui prin donatii sau ceva similar.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.