RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari se bate cu Piteștiul pentru play-off

/ 19 decembrie 2012

Energia Rovinari are de susținut un test important în compania celor de la BCM U Pitești, întâlnire care vine după trei eșecuri consecutive ale trupei lui Slobodan Nikolic.

Tehnicianul plav al gorjenilor se așteaptă la un meci dificil, având în vedere și revenirea de formă dovedită de piteșteni în ultima perioadă: „Meciul cu Piteşti nu vine într-un moment bun pentru noi, Piteştiul a câştigat cu CSM, deci ne aşteaptă un meci greu. Jucătorii echipei adverse vor da totul pentru a câştiga, însă şi noi vrem să câştigăm şi acest meci, dar şi cel cu Dinamo. Am face 9-6 la general, un scor OK”, a declarat Slobodan Nikolic despre duelul cu BCM U Pitești.

Slobodan Nikolic recunoaște că victoria este obligatorie, un eventual eșec putând fi fatal echipei sale în bătălia pentru unul din primele opt poziții ale clasamentului: „E un duel pentru play-off. Dacă ne bat, atunci iau o opţiune serioasă pentru play-off, iar la noi va fi o problemă pentru că ar fi a patra înfrângere la rând. Dacă noi vom reuşi victoria, atunci totul este în regulă”, a completat Nikolic.

Partida dintre Energia și BCM U Pitești, programată a se disputa miercuri, de la ora 19:45, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, va fi una specială. Oficialii Energiei au lansat o invitație spectatorilor prezenți de a veni cu câte o jucărie de pluș pe care să o arunce pe teren înaintea fluierului de start, jucăriile astfel strânse urmând a fi donate unor copii de la centrele de plasament din județ.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.