RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Danys Raimundas a semnat cu Energia

/ 13 februarie 2016
Acesta este lituanian și vine la Energia de la ocupanta locului 5 în campionatul țării sale, Juventus Utenos, alături de care a jucat de nu mai puțin trei ori împotriva viitoarei adversare a gorjenilor, Khimik Yuzhny. 

raimundas-danys-naglis-adakris-69177348

Reacția Energiei, după despărțirile de Radosavljevic și Mack, nu întârzie să apară. Chiar dacă traversează o perioadă delicată din punct de vedere financiar, gorjenii au parafat în cursul zilei de astăzi o înțelegere cu lituaninul Danys Raimundas. El măsoară 1.98 metri și are 95 de kilograme, la cei 31 de ani ai săi, venind în România de la Juventus Utenos.

În 22 de partide pentru această formație în campionat, Raimundas a bifat medii de 10.5 minute, 3 puncte și 1.5 recuperări pe meci. La nivelul competiției FIBA EuropeCup, el a jucat în 11 jocuri, dintre care 3 contra lui Khimik Yuzhny, viitoarea adversară a Energiei Târgu Jiu. Cel mai bun meci făcut de lituanian împotriva ucranienilor a cuprins 3 puncte și 2 recuperări reușite de acesta în 13 minute.

De-a lungul carierei, noul jucător al oltenilor a mai îmbrăcat echipamentele unor formații precum KTU Kaunas, Neptunas Klaipeida, BK Saldus, Barons Riga și Mazeikiai.

La finalul succesului înregistrat de Energia în fața lui BCM U Pitești, Hristu Șapera a declarat: „Am ajuns în negocieri avansate cu peste zece jucători, doar ca să fim refuzați, fără un motiv financiar sau de altă natură. Pur și simplu sunt foarte puțini jucători pe piață, iar Energia are un nume prost pe aceasta. Jucătorii știu că sunt probleme și nu vor să vină indiferent de cât de atractivi am putea fi noi. Raimundas e un jucător experimentat, care ne va ajuta la jocul colectiv. El va veni mâine la Târgu Jiu. Mai avem nevoie un jucător de poziția 4, dar, în acest moment, pentru jucătorii noștri este un test de anduranță.”

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.