RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar Radosavljevic a plecat de la Energia Târgu Jiu

/ 5 februarie 2016
Sârbul a terminat ultimul său meci la Energia, contra lui Pieno, cu 15 puncte marcate în aproape 28 de minute petrecute pe teren. Astăzi, acesta a ajuns la un acord chiar cu formația lituaniană.

lazar-qpr

Energia Târgu Jiu și Lazar Radosavljevic au convenit asupra despărțirii. Jucătorul sârb își va continua cariera tocmai la adversara gorjenilor din FIBA EuropeCup, Pieno Zvaizgdes. Balticii au învins în România, iar împotriva lor, Lazar a avut 15 puncte și 2 recuperări. În meciul tur, din Lituania, acesta s-a remarcat cu 11 puncte și 3 recuperări.

În vârstă de 25 ani, fiind jucător de poziția 4, Radosavljevic ajunsese în vară la Târgu Jiu, de la formația poloneză Asseco Prokom. Pentru Energia, el a bifat 18 partide în Liga Națională (8.4 puncte și 2.4 recuperări/meci) și 12 în FIBA EuropeCup (8.1 puncte și 2.1 recuperări/meci).

Noua echipă a sârbului ocupă locul 9 în campionatul Lituaniei, părăsind competiția europeană în care a fost angrenată. De-a lungul carierei, Radosavljevic a mai trecut prin curtea celor de la Apoel Nicosia, Steaua Roșie Belgrad și Mornar Bar.

În acest moment, Energia mai are 5 jucători străini sub contract.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gigialb spune:

    M-ar interesa ce obiective mai sunt la Energia si daca oficiali clubului stiu cand expira perioada de transferari? Vad ca nu se misca nimic in acest sens, lotul de jucatori este cu mult sub nivelul asteptarilor si probabil al salariilor ,iar de rezultate si jocul nu mai vorbim.
    ENERGIAAA TREZESTE-TE!!!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.