RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciuca bătăilor în campionat

/ 31 ianuarie 2016
Energia Târgu Jiu a pierdut și la Cluj Napoca, în fața celor de la U-Banca Transilvania, scor 75-82, și mai are șanse infime la calificarea în primele șase, care i-ar fi asigurat prezența în play-off-ul Ligii Naționale.

img_7015-qpr

Ajunși la Cluj Napoca direct din Franța, unde au obținut victoria în fieful celor de la Le Havre, băieții lui Hristu Șapera au încercat să țină piept lui U-BT și să pună capăt seriei negative din campionat pentru a mai spera la clasarea în primele șase echipe ale Ligii Naționale la finele sezonului regulat. Într-o sală „Horia Demian” plină până la refuz, jocul gorjenilor s-a rupt în sfertul 3, după ce la pauză scorul a fost egal, 41-41.

Tehnicianul Energiei a căutat tot felul de soluții pentru a contracara ofensiva gazdelor, dar Zigeranovic și-a făcut de cap sub panoul oltenilor, în special în momentele în care a fost apărat de Szabolcs Santa. Șapera a insistat din nou cu Dragoș Andrei, pe care l-a ținut pe parchet 24 de minute, timp în care românul nu a adus nimic bun pentru echipa sa. Lazar Radoslajevic a terminat meciul cu procentaje impecabile, având 15 puncte marcate de pe urma a 7/7 la toate aruncările efectuate la Cluj.

Kyndall Dykes a fost vioara întâi a ardelenilor, cu 29 de puncte marcate, U-BT ducându-se spre finalul penultimului act chiar și la 19 puncte diferență. Energia a mai recuperat din deficit, însă doar pentru palmares, iar jocul s-a terminat cu succesul trupei lui Marcel Țenter, scor 82-75 (24-18, 17-23, 25-13, 16-21).

Energia Târgu Jiu ajunge la 8 victorii și 11 înfrângeri, după al cincelea eșec consecutiv pe plan intern, fiind pe locul 8 în clasament, unul care nu-i va asigura prezența în play-off la finalul ediției regulate.

foto: www.csenergia.ro
www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • mb spune:

    Am jucat in 4 sau mai putini tot meciul. Oamenii pe pozitia 5 au fost aproape zero, iar prestatia romanilor din lot e dezastru, cu exceptia lui Aktas care a avut de tras din cauzaelor 3 PF din primul sfert.

  • Adela spune:

    Aktas a avut de tras? Nu a jucat nimic nici el. Penibili toti. Au in cap numai salarii, cluburi, eurochallage, poze si femei. In frunte cu marele cumpanas. rusine. Sapera nu are nici o vina

  • Adela spune:

    sunt prieten pe fb cu toti jucatorii romani. Uitativa sa vedeti ca ei merg in deplasari pentru poze si chekinuri nu sa joace basket. Sa plece romanii! Se mai plang ca americanii joaca mult..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.