RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantinides a intrat în pâine la Prishtina

/ 7 ianuarie 2016
La ora la care Energia întorcea miraculos soarta meciului cu Le Havre, Antonis Constantinides conducea antrenamentul lui Sigal Prishtina în vederea primului test din Liga Balcanică, cu Mornar Bar.

1917267_1116704545007295_7971510677145703142_n

După un an și jumătate plin de realizări la Târgu Jiu, Antonis Constantinides a ales să-și continue cariera în Kosovo. Cipriotul a condus la începutul săptămânii primul antrenament la Sigal Prishtina, fiind prezentat jurnaliștilor kosovari alături de celelalte două achiziții ale echipei, americanii Willie Kemp și Andrew Warren.

Știind că fanii lui Sigal sunt unii incendiari și care pun presiune pentru a se obține rezultate, Constantinides a cerut o întâlnire imediată cu reprezentanții galeriei Plisat, cărora le-a dezvăluit că atmosfera creată la meciurile lui Prishtina a fost unul din motivele pentru care a dat curs ofertei venite din Kosovo.

Contractul cu Sigal se va întinde pe o perioadă de un an și jumătate, obiectivul în acest sezon pentru Constantinides fiind câștigarea campionatului și, de ce nu, apărarea trofeului în Liga Balcanică. Prima încleștare pe bancă kosovarilor este programată pe 12 ianuarie, contra muntenegrenilor de la Mornar Bar.

„Este o mare provocare pentru mine să lucrez la Prishtina. Nu suntem într-o poziție bună față de anul trecut, dar vreau să câștig trofee aici”, a spus Antonis Constantininides la prima conferință de presă din Kosovo.

foto: KB Prishtina

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.