RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, salvați de Hora?…

/ 4 ianuarie 2016
Problemele financiare ale Pandurilor ar putea fi rezolvate cu un transfer pe o sumă importantă, iar în aceste zile se vorbește tot mai des de o eventuală plecare a golgheterului Ligii 1 la o echipă de peste hotare.

IMG_8691Cu un început de sezon de excepție la Pandurii, Ioan Hora ar putea pleca deja de la echipa gorjeană după doar o jumătate de an, la fel cum s-a întâmplat și cu brazilianul Eric de Oliveira în urmă cu doi ani. Cel mai bun marcator al competiției interne are oferte de la mai multe echipe și este aproape de un transfer care ar rezolva și situația financiară a Pandurilor. Pe plan intern s-a vorbit despre interesul Stelei însă în ultima vreme acesta pare să se fi stins. Oferte vin, din câte se pare, și din exterior, cel mai recent vorbindu-se de cea venită din partea polonezilor de la Lech Poznan, echipă care se află pe locul 6 în prima ligă a Poloniei.

În acest moment, Ioan Hora este cel mai bine cotat jucător din lotul antrenat de Edi Iordănescu, transfermark.de fixându-i o cotă de piață de 1,3 milioane de euro, Nistor și Momcilovic având cote de câte 1,2 milioane de euro, iar Săpunaru fiind cotat la 1,1 milioane de euro. Conducerea Pandurilor începe discuțiile privind transferul lui Hora de la un milion de euro, dar se pare că o ofertă ceva mai jos, dar cu plată imediată ar fi pe placul gorjenilor. Hora are 12 goluri înscrise în Liga 1, cu două mai multe decât CFR-istul Cristian Lopez, al doilea în clasamentul golgheterilor din campionatul intern.

Plecarea lui Hora în acest moment nu ar fi tocmai pe placul antrenorului Edi Iordănescu, acesta dorindu-și o echipă cât mai puternică în play-off, echipă cu care să poată face performanță. Iordănescu junior spunea la un moment dat că nu l-ar da pe Hora decât dacă cu acei bani obținuți ar putea lua 3-4 jucători care să ajute echipa să termine în topul Ligii 1, vânzarea atacantului doar pentru a acoperi datoriile echipei din acest moment nefiind considerată o soluție sănătoasă pentru un club care are în față posibilitatea unor câștiguri important din participarea din cupele europene și din drepturile TV în cazul în care ar termina campionatul în top 3.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.