RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, de neoprit în Liga 1!

/ 1 decembrie 2015
Trupa lui Edi Iordănescu se îndreaptă spre ceea ce și-a propus, play-off-ul fiind o chestiune palpabilă în acest moment, când Pandurii are 39 de puncte după 20 de etape scurse și o victorie extrem de importantă în Gruia.

IMG_0623Pandurii a deschis scorul în minutul 12. O serie de pase a pandurilor a dus mingea în zonă centrală la Săpunaru, acesta a observat culoarul și a îndrăznit șutul. I-a ieșit, mingea a mușcat din transversală și a intrat în poartă. Peste doar două minute, Răduț a trimis balonul cu capul în bară după un corner executat de Nistor. Repriza secundă a avut un alt registru. Pandurii a acceptat dominarea gazdelor, dar a reușit să se desprindă după ce Hora, servit ca la carte de Nistor, l-a executat pe Mincă în minutul 69. Gazdele au reintrat în joc prin reușita lui Jakolis din minutul 75, dar victoria avea să rămână a Pandurilor. Cristiano Lopez a țintit bara în minutul 89, iar Mingote a intervenit providențial la șutul lui Larie din prelungiri.

Cu acest nou succes, Pandurii așteaptă ca și matematica să le spună că sunt în play-off, apoi pauza de iarnă le va spune, în funcție de transferuri, dacă titlul este sau nu o himeră.

CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu 1-2 (0-1)
Stadion „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj Napoca, spectatori: 2.000

Au marcat: Jakolis (min. 75) / Săpunaru (min. 12), Hora (min. 69)

CFR: Mincă – T. Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora – Gomelt (min. 74 Roșu), Nascimento – Jakolis, Cristian Lopez, Nouvier (min. 46 Păun) – Beleck. Antrenor: Francisc Dican.

Pandurii: Mingote – Pleașcă (min. 90 Șandru), Vasco, Filippetto, Momcilovic – Droppa, Săpunaru – Ciucur (min. 70 Nicoară), Nistor, Răduț – Hora (min. 83 Trifu). Antrenor: Edi Iordănescu.

Arbitri: Alexandru Tudor – Octavian Șovre, Mircea Orbuleț.

Cartonașe galbene: Păun (min. 52), Larie (min. 77) / Hora (min. 57), Pleașcă (min. 90).

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.