RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără milă în amical

/ 15 noiembrie 2015
Finalul stagiului de pregătire pe care Edi Iordănescu l-a programat în Capitală a fost rezervat unui joc amical în care tehnicianul Pandurilor a apelat la mai mulți jucători ce au evoluat mai puțin sau chiar deloc în campionat.

IMG_0893Partida contra celor de la Electroaparataj, o echipă de liga a IV-a în București, a fost un galop de sănătate pentru gorjeni, care au arătat o poftă de gol deosebită chiar dacă Iordănescu junior a mizat pe jucători tineri. Pandurii s-a impus cu 9-0, iar marcatori au fost Khalouta și Mărgărit, ambii cu câte două reușite, Momcilovic, Vali Munteanu, Trifu, Pleașcă și Șandru. Tehnicianul Pandurilor consideră că testul a fost unul reușit, mai ales pentru cei care au jucat mai puțin în acest sezon și pentru cei veniți de la echipa a doua: „A fost un test util în primul rând pentru că am folosit jucători pe care am mizat mai puţin până acum, Trifu, Mărgărit, Erdei. A fost util pentru ei. Ceea ce mă îngrijorează e că avem probleme medicale mari”, a mărturisit, la finalul mini-cantonamentului bucureștean, Edi Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.