RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nimeni nu mai pleacă de la Energia!

/ 10 noiembrie 2015
După ce Energia a câștigat două meciuri consecutive, unul în FIBA Europe Cup și unul în campionat, lucrurile par să se fi linitit la echipa gorjeană.

 

timeout   Nervos după eșecul de la Sibiu, antrenorul Antonis Constantinides făcea declarații prin care lăsa să se înțeleagă că vor urma măsuri drastice la echipă, că vor fi jucători care vor trebui să plătească pentru evoluțiile slabe sau chiar că antrenorii vor fi cei sacrificați. Gândurile negre s-au mai spălat odată cu victoriile obținute în deplasarea de la Larnaca și în partida susținută pe teren propriu în compania celor de la U BT Cluj, iar acum Constantinides spune nu doar că nu va pleca el, dar nici în privința jucătorilor nu vor mai exista înlocuiri cu excepția celor anunțate deja: „Eu am fost foarte dezamăgit după înfrângerea de la Sibiu, mai ales de prestația echipei în meciul respectiv. Imaginea echipei, prestația de acolo au fost contrare cu tot cea aveam eu în gând despre echipa Energiei. M-am gândit că și o eventuală plecare a mea ar putea ajuta echipa. După ce am avut discuții cu jucătorii și conducerea am stabilit să continuăm împreună. După cum s-a văzut și la meciul cu U BT Cluj, Energia are resurse mari, are rezistență psihică foarte mare și sunt optimist în privința viitorului. Voi continua la Energia. După înfrângerea, dar mai ales după modul în care am pierdut la Sibiu, trebuia să avem o întâlnire în care să discutăm despre ceea ce se întâmpla cu echipa. Este foarte ușor să schimbi jucători, dar nu este soluția cea mai bună. Unul dintre obiectivele mele, așa cum le-am spus la începutul campionatului și celor din conducere, era să termin sezonul cu efectivul de jucători cu care am început sezonul. După cum știți, singurele modificări au fost cele ale lui Michal Kremen și Anthony Miles. Primul, accidentat, a fost înlocuit de Lamont Mack, iar cel de al doilea, Miles, și-a exprimat dorința de a pleca, iar noi l-am înlocuit cu Paris Horne”, a declarat antrenorul Energiei.

Totuși, Constantinides a admis că pe parcursul sezonului, dacă situația o va cere, ar mai putea să apară și jucători noi: „Dacă voi ajunge la concluzia că trebuie, la un moment dat, pentru binele echipei, să facem o modificare în lot, probabil că vom face această schimbare, dar din start eu sunt de principiul de a nu face modificări, mai ales în această perioadă. Avem două meciuri pe săptămână și este foarte greu să încadrăm un jucător nou venit în stilul de joc al echipei”. Antrenorul gorjenilor a mai precizat și că Glyniadakis va continua la echipa din Elveția, iar Callistus Eziukwu este un jucător important pentru echipă și nu-l va lăsa să plece de la Energia în ciuda ofertei pe care acesta o are de la un club important din Grecia: „Niciun jucător român nu va pleca, niciun pivot român nu va pleca, nici Eziukwu nu va pleca! Glyniadakis este în Elveția în momentul de față, iar lui Callistus îi merge bine la Tg-Jiu. Callistus va rămâne la Energia, cu toate că are ofertă de la PAOK Salonic, dar nu-l las să plece. Callistus va termina sezonul la Tg-Jiu și Glyniadakis în Elveția”, a ținut Constantinides să lămurească situația legată de posibila readucere a pivotului grec la Energia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.