RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric, mulțumește și acum Pandurilor!

/ 8 noiembrie 2015
Brazilianul Eric de Oliveira, chiar dacă este la mii de kilometri distanță de Târgu Jiu, nu uită clipele frumoase petrecute în tricoul Pandurilor.

ericFostul pandur a ținut celebreze doi ani scurși de la marcarea celui mai frumos gol înscris cu un mesaj de mulțumire postat pe rețelele de socializare și adresat echipei gorjene și suporterilor acesteia. „Cu exact doi ani în urmă am avut oportunitatea de a juca și de a înscrie cel mai important gol al carierei mele și cu siguranță și cel mai frumos! Îmbrăcând tricoul Pandurilor, clubul cu care m-am identificat foarte mult și unde am devenit destul de iubit în tot orașul! Mulțumesc pentru încrederea în talentul meu și respectul acordat mie și familiei mele! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că de fiecare dată nu m-a lăsat singur, mulțumesc tuturor celor din staff, clubului și suporterilor Pandurilor! Cel mai frumos gol UEFA în 2013, unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria de 60 de ani a UEFA! Mulțumesc România!”, a fost mesajul cu care Eric a ținut să marcheze împlinirea a doi ani de la golul înscris din foarfecă în poarta Fiorentinei pe Cluj Arena, un gol fabulos, care va rămâne în memoria suporterilor gorjeni și în istoria clubului.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.