RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric: „Deocamdată sunt jucătorul Pandurilor!”

/ 7 ianuarie 2014

Transferul lui Eric de Oliveira de la Pandurii la Al Ahli nu este încă perfectat, jucătorul urmând a participa în această seară la negocierile ce se vor purta la București.

eric bucurie„Eu încă nu am vorbit, nu am negociat nimic. Voi pleca spre București pentru a vedea și eu despre ce este vorba. Deocamdată nu pot să spun decât că sunt jucătorul Pandurilor. Să vedem ce zice și domnul Condescu și apoi vom vedea ce va fi”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Eric de Oliveira.

Pentru jucătorul brazilian al Pandurilor, clubul gorjean a primit trei oferte din străinătate, în afara celor de la Al Ahli fiind interesate și alte două echipe de primă ligă din Turcia și China. Conducerea grupării târgujiene insistă să primească pentru Eric o sumă mai mare de 1.300.000 de euro pentru că din suma de transfer Pandurii va fi nevoită să plătească 20%, atât cât și-a păstrat Gaz Metan Mediaș din drepturile federative asupra jucătorului brazilian.

Cel mai probabil lucrurile se vor clarifica în această seară, iar negocierile se vor concretiza prin semnarea contractului de către Eric cu cei de la Al Ahli, clubul arab fiind cel mai dornic în ceea ce privește achiziționarea jucătorului brazilian.

Eric a avut o jumătate de an aproape perfectă la Pandurii după ce a venit în vară de la Gaz Metan Mediaș, jucătorul brazilian fiind golgheter în Liga 1 cu 11 goluri și 9 pase decisive, cifre la care se adaugă și cele din Europa League, acolo unde a marcat de 3 ori și a oferit alte 3 pase decisive pentru colegii săi.

„Eric nu pleacă nicăieri dacă Pandurii nu rămân cu un milion de euro după transfer și cu toate plățile făcute către celelalte părți, Gaz Metan sau comisioane la impresari”, Eugen Pîrvulescu, președinte executiv Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.