RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Chiţu este jucătorul Pandurilor

/ 24 iunie 2011

După ce Pandurii a încercat fără succes să-l înregimenteze din iarnă pe Sorin Chiţu, atacantul celor de la Săgeata Năvodari a semnat un contract cu echipa gorjeană.

Preşedintele executiv al Pandurilor a explicat că acest contract a fost semnat de Chiţu încă din iarnă, dar el intră în vigoare doar din această vară: “Chiţu este jucătorul nostru. În iarnă, atunci când a şi venit pentru o zi la Târgu Jiu, era în ultimele şase luni de contract şi am semnat atunci cu el. Acum îl vom lăsa să joace meciul de baraj cu Săgeata Năvodari după care vom vedea ce vom face cu el. Avem deja pentru el două oferte concrete din partea celor de la Petrolul Ploieşti şi Politehnica Iaşi”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Eugen Pârvulescu.

Chiţu, golgheterul ligii secunde cu 22 de goluri în sezonul recent încheiat, a fost prezent în iarnă la un singur antrenament al Pandurilor după care s-a întors la Săgeata Năvodari, care nu a dorit să-i dea drumul deoarece se afla în lupta pentru promovare pentru Liga I.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.