RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric, prezent în tribună la meciul Pandurilor

/ 15 aprilie 2014

Accidentat în meciul din ultima etapă de campionat din Arabia Saudită, Eric de Oliveira a revenit în România pentru o scurtă perioadă și nu a putut sta departe de fosta sa echipă, așa că a fost în tribună la meciul Pandurilor cu Săgeata Năvodari.

eric bucurie            Conducerea clubului gorjean i-a făcut o surpriză și i-a dăruit un tricou și o minge cu autografele foștilor săi colegi, însă mai emoționantă a fost reîntâlnirea lui Eric cu publicul târgujian: „Mă bucur de cadoul primit, nu mă așteptam. A fost și prima mea întâlnire cu publicul de aici după ce am plecat. Am doar mulțumiri pentru publicul care a fost alături de mine. Eu aveam nevoie de o schimbare în viața mea și am plecat de la Mediaș venind la Târgu Jiu și la primul meci acasă m-am simțit de parcă aș fi fost aici de zece ani. Lumea plăcea tot ce făceam, eu făceam tot pentru public… ”, a declarat Eric. Acesta a mărturisit că i-a fost greu să stea în tribună la un meci mai puțin reușit al fostei sale echipe: „Am fost acum suporter și e cam nasol… Pentru mine e greu să stau în tribună și să aud ce zic despre foștii mei colegi. Un meci care nu a fost prea plăcut pentru public. Mereu trebuie să rămână încrezători. Sunt cam aceeași băieți care au jucat și în Europa League, mai sunt câțiva dintre cei care au ajuns vicecampioni. Eu cred că trebuie avută răbdare. Au avut probleme cu banii, dar publicul plătește bilet, vine la meci și vrea spectacol. Din păcate nu a ieșit ce voia publicul, nu a ieșit ce a vrut antrenorul. Trebuie să țină capul sus, încă avem șanse la Europa League. Trebuie să avem încredere că o să vină și victoria. Nu știu ce să zic… Echipa a ieșit vicecampioană fără mine. Eu am venit să ajut pe Pandurii, n-am știut că o să plec așa repede. Clubul a primit o ofertă financiară foarte bună și a ales să mă vândă. Și pentru club și pentru familia mea a fost financiar bine deși nu voiam să plec. A venit ocazia asta, așa e fotbalul… Pleci, stai… Puteam să nu joc bine și să mă dea afară”, a mai declarat fostul decar al Pandurilor, care a mărturisit că se simte dator echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.