RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Obiectiv: trei puncte cu Voluntariul!

/ 30 octombrie 2015
După ce și-a odihnit trei sferturi din echipă contra celor de la Dinamo, la meciul din cupă, Pandurii nu are voie să facă pași greșiți în partida cu FC Voluntari de pe teren propriu.

26„Trebuie să intrăm în febra jocului de campionat, cu Voluntari, să ne recuperăm din toate punctele de vedere, iar duminică să aratăm ca o echipă competitivă așa cum am arătat în ultimele nouă meciuri din Liga I. Avem trei zile să pregătim acest joc, care va fi cu siguranță foarte greu. Și dacă învingeam Dinamo în cupă nu aveam nici o garanție că învingeam duminică, FC Voluntari”, a declarat Edi Iordănescu imediat după partida din Cupa României. Tehnicianul Pandurilor caută să-și motiveze jucătorii și să-i conștientizeze de faptul că echipa din Voluntari nu este o echipă atât de slabă precum o arată poziția în clasament și că aceasta este cu atât mai periculoasă cu cât vine după primul succes din campionat și trece printr-o perioadă bună, pe care cu siguranță doresc să o prelungească: „Trag totuși, un semnal de alarmă, public, pentru că devreme ce am ridicat nivelul prin evoluțiile și rezultatele noastre, lumea deja ne consideră favoriți ori la următorul meci din campionat chiar nu suntem favoriți. Mai avem anumite etape pe care trebuie să le parcurgem, nu ne putem transforma peste noapte într-o echipă foarte mare. Laudele ne plac, însă nu întotdeauna ne fac și bine… Noi trebuie să rămânem modești, concentrați, doar prin muncă, prin organizare și disciplină apar și rezultatele foarte bune”, a declarat Edi Iordănescu. Acesta se gândește și el la continuarea seriei de rezultate bune din campionat, o serie ajunsă la 9 partide fără înfrângere, chiar dacă echipa a suferit un eșec în Cupa României: „Vrem să ne păstrăm această invincibilitate. Voi gestiona foarte atent acest moment și voi încerca să scot maximum din acest eșec cu Dinamo. De obicei mi-a ieșit atunci când veneam după o înfrângere, echipa a avut o reacție bună și am fost eficienți. Ne dorim foarte tare cele trei puncte. Avem o perioadă în care putem să acumulăm în continuare puncte și vrem să ne câștigăm liniștea încă din iarnă în play-off. Adică înainte de cele trei jocuri care vor rămâne pentru primăvară”, a mai punctat Edi Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.