RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei puncte cu Botoșaniul ar pune Pandurii pe trasa dorită de antrenor

/ 17 octombrie 2013

Antrenorul Cristi Pustai spune despre meciul de duminică dintre Pandurii și FC Botoșani că va fi unul între o echipă ce reprezintă revelația acestui sezon și una care trebuie să se plaseze în zona certitudinilor.

IMG_8305„Noi vrem să fim o certitudine, nu o revelaţie. A fost acea sincopă cu Mediaş, dacă am fi avut 20 de puncte era bine şi mulţumiţi. Vedeţi ce aproape este mulţumirea de nemulţumire? Totul stă la 3 puncte pentru că dacă vom lega două victorii aşa cum ne dorim, vom trage o linie după dubla cu Fiorentina şi vedem ce şanse avem şi în Europa”, a declarat antrenorul Cristi Pustai. Acesta consideră echipa botoșăneană drept una redutabilă cu un parcurs aproape impecabil în deplasare: „Botoşani, echipă care a acumulat multe puncte, a venit în Liga 1 şi a păstrat un nucleul de jucători. Au făcut bine pentru că bazându-se pe disciplină şi omogenitate, dar şi pe un antrenor bun, au ajuns să fie această revelaţie. Deja nu mai e început de campionat, turul e la jumătate. Au câştigat în deplasare, Timişoara, Mediaş, la Corona, au jucat şi cu Steaua, nu putem spune că au jucat doar cu adversari modeşti”, a mai declarat tehnicianul echipei gorjene.

Abia reintrat alături de echipa sa în circuit după pauza dedicată naționalei, Pustai abia o așteaptă pe următoarea: „Acest parcurs e greu. O să jucăm din trei în trei zile, dar urmează săptămâni fără pauză. Ne bucurăm că pe calendar se mai întrerupe o dată campionatul, e greu să joci într-un ritm alert”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.