RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu: “Am avut trei puncte în mână pe care le-am scăpat printre degete”

/ 9 august 2010

Supărarea a fost mare în rândul oficialilor Pandurilor după meciul cu Dinamo, răsturnarea de scor realizată de bucureşteni în doar cinci minute stricând ceea ce ar fi însemnat primul succes al Pandurilor la Târgu Jiu în faţa “câinilor roşii”.

Preşedintele executiv al Pandurilor consideră că pe lângă ghinionul avut, echipa sa a fost şi dezavantajată de arbitraj, pentru a doua oară în acest sezon: “Sunt foarte supărat. S-a demonstrat încă o dată că scorul de 2-0 este foarte periculos. Ne pare rău, am fi meritat victoria. Am văzut faza la golul anulat şi din nou o greşeală impardonabilă de arbitraj împotriva noastră. E a doua greşeală, iar punctele nu ni le mai dă nimeni înapoi. Am avut şi ghinion, am avut trei puncte în mână pe care le-am scăpat  printre degete”, a declarat Eugen Pârvulescu.

Pe lângă faza invocată de Pârvulescu la meciul cu Dinamo, Pandurii au avut un gol perfect valabil eronat anulat de arbitrul întâlnirii cu Unirea Urziceni, gorjenii făcând un calcul simplu care le arată că echipa lor a rămas fără patru puncte în urma unor erori de arbitraj în cele trei etape disputate din acest campionat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.