RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul reabilitării

/ 22 octombrie 2015
Echipa de baschet a Energiei joacă vineri seara, în capitală, un joc ce ar putea fi cel al unui prim pas spre reabilitarea jucătorilor după dezastrul din partida cu Gaz Metan Mediaș.

28-qpr1

Trupa lui Antonis Constantinides are o misiune extrem de dificilă, Energia jucând pe terenul celor de la Dinamo. Deși nou promovată, Dinamo a reușit în acest debut de sezon o mare surpriză, învingând în deplasare pe U BT Cluj Napoca. Bucureștenii, au strâns cinci puncte în trei etape, în runda a treia pierzând la Pitești după ce anterior câștigaseră acasă contra celor de la BC Mureș Târgu Mureș. Dinamo, are în acest sezon la timonă un antrenor care a fost pentru o jumătate de zi și la cârma Energiei, Aleksandar Todorov, care însă a demisionat împreună cu fosta conducere a echipei gorjene după un diferend avut cu finanțatorii Energiei. Și din acest punct de vedere, partida se anunță a fi una destul de încrâncenată. În plus, în tabăra dinamovistă, se află și Tal Omer, jucător care a fost în a doua parte a sezonului trecut jucător al gorjenilor, pe care însă Antonis Constantinides nu a dorit să-l păstreze la Târgu Jiu.

După eșecul din partida cu Gaz metan Mediaș, Antonis Constantinides a intrat în silenzio stampa, sperăm supărat pe jocul echipei și mai puțin pe presă sau pe suporteri, aceștia din urmă fiind adevărații beneficiari ai informațiilor legate de echipă.

Partida dintre Dinamo și Energia se dispută vineri seara, cu începere de la ora 18:00, și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe Digi Sport 4.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.