RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, fără antrenor în Meciul 3 cu Asesoft

/ 5 mai 2015
Antonis Constantinides a primit o etapă suspendare după incindentele din partida secundă a seriei împotriva celor de la Asesoft Ploiești. 

1-qpr1-608x280

La 64-61 pentru campioana en-titre, cipriotul și-a certat elevii, lovind mingea într-un mod neobișnuit. Gestul lui Constantinides nu a trecut neobservat de Dragoș Nicolae, fiind sanționat cu fault tehnic. Deciza luată de cavalerii fluierului l-a enervat mai tare pe antrenorul Energiei, iar acesta a intrat pe parchet pentru a cere socoteală. Constantinides a fost, în cele din urmă, descalificat.

Astfel, tehnicianul va avea de ispășit suspendarea primită chiar la Meciul 3 contra Asesoftului, iar Claudiu Alionescu și Christoforos Liviadotes îl vor suplini pe Antonis Constantinides pe banca tehnică mâine seară. ”Din moment ce am pătruns pe teren, este o decizie corectă. Greșeala arbitrilor a fost la primul fault tehnic. Acum, nu avem alte soluții. Sunt doi antrenori foarte buni pe bancă, unul numit antrenorul anului în Cipru, și tot ce ne rămâne de făcut este să luptăm pentru victorie. Voi fi în apropierea băncii și mă vor auzi”, a spus cipritoul legat de măsurile luate împotriva sa.

Asesoft conduce 2-0 la general. Meciul 3 va debuta, mâine, la ora 17:30, iar, dacă va fi nevoie, Meciul 4 este programat, joi, la aceeași oră.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.