RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia și-a numit noul antrenor al echipei de handbal

/ 26 septembrie 2015
Chiar după meciul cu HC Odorhei, câștigat de gorjeni cu scorul de 26-22 (12-10), conducerea clubului Energia a anunțat și numele antrenorului ce-l va înlocui pe Liviu Andrieș, care a părăsit echipa în urmă cu ceva timp după o serie de rezultate negative în debutul sezonului.

rudicPreședintele secției de handbal, Benedict Geamănu, a confirmat faptul că Bozo Rudic va fi cel care va conduce echipa în perioada următoare: „După ultimele discuții, noul antrenor al echipei, Bozo Rudic, trebuie să ajungă mâine (n. red. – duminică) la Târgu Jiu, la echipă. El se va prezenta la antrenamentul echipei de mâine după-amiază. Nu știu dacă vom reuși să îl „legitimăm” până la meciul de miercuri de la București, cu CSM, dar el va fi noul antrenor principal al echipei noatre”. Oficialul grupării târgujiene spune că noul antrenor va avea același obiectiv pe care l-a avut și Liviu Andrieș: „Sperăm să-și poată impune stilul său în scurt timp și să-i facă pe jucători să înțeleagă că încă nu am pierdut nimic prin meciurile slabe făcute în acest început de campionat. Mai sunt etape bune care ne pot duce la îndeplinirea obiectivului pe care ni l-am propus la începutul campionatului, Rudic va avea același obiectiv, atingerea unui loc de play-off la finele campionatului”.

Geamănu a motivat alegerea făcută prin faptul că, deși sârb, Bozo Rudic poate fi asimilat antrenorilor autohtoni având în vedere experiența avută în România atât ca jucător cât și ca antrenor: „Este un antrenor care, în primul rând, a fost și jucător în România. A jucat la Steaua, este campion cu această echipă, apoi a antrenat în România pe CSM București și Steaua. Este un antrenor care cunoaște foarte bine campionatul României. Ca și jucător, are 7-8 campionate în România. Cu toate că am mers pe un lot numai cu jucători români, aducerea unui antrenor străin pare că nu se pliază pe ideea pe care am avut-o la începutul campionatului. Bozo Rudic este sârb, dar este și român pentru că a jucat mult timp în România, a antrenat în România și știe foarte bine limba română, așa că nu vor fi probleme de comunicare. Cunoaște toți jucătorii, nu numai pe cei ai noștri. Am considerat că nu e un antrenor străin!”, a explicat președintele echipei gorjene.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.