RSS post comments feeds rss email feeds twitter

SURSE: Ioan Andone, noul antrenor al echipei Pandurii

/ 15 ianuarie 2013

Dupa demisia lui Petre Grigoraş, anunţată în această după-amiază, surse din interiorul clubului gorjean îl indică pe Ioan Andone ca fiind succesorul acestuia pe banca tehnică a Pandurilor.

Se pare că în discuţie a mai fost şi antrenorul Gheorghe Mulţescu.

Vom reveni cu amănunte.

Comentează!

8 Comentarii până acum

 • Other spune:

  Cea mai buna solutie este Edi Iordanescu , antrenor tanar , scolit , cu practica la Steaua si Vaslui …Cred ca Iordanascu jr. este copt pentru performanta !In ceea ce-l priveste pe Grigoras , e o mare dezamagire pentru gorjeni . Pana la urma cred ca e vorba de bani …

 • nea marin spune:

  Condeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeescule esti un nimeni!!!Scoala abia ai reusit sa ti-o termini la varsta cand altii se apuca sa-si intemeieze o familie,in politica treci de fiecare data de partea alora de unde ai ce SUGE,acum te grabesti cu Grigoras.Domnule Grigoras,nu trebuia sa te cobori la nivelul astuia atunci cand ai batut palma (iah ce scarbosenie!!!)cu acest NU SE POATE DEFINI specia…….Bafta domnule Grigoras acolo unde vei merge si-ti multumesc pentru fotbalul frumos.Antrenorul pleaca,jucatorii vanduti ramanem doar cu acest m….

 • alin spune:

  Oricine,dar nu Cartu sau Sabau.

 • GORJ spune:

  S-a terminat cu fotbalul spectacol, o sa ajungem ca unirea urziceni!!!!! MULTUMIM GRIG PENTRU TOT!!!!!

 • al batran spune:

  Domnoo Cristi, ce se intampla, de la o vreme nu mai primesc newsletter-ul de la dv. E ceva personal sau nu se mai practica? Multumesc:)

 • gabi spune:

  Andone ,nu e antrenor rau…

 • vasile spune:

  Nu credeam sa plece…Unde mai gaseste el pomana de la Tg.Jiu? Au umplut sacul si el si fiusau…De ultimul imi pare cel mai rau…Nu stiu daca vreun club este dispus sal achizitioneze cu marele atacant Grigoras jr. Ori cate goluri a dat pentru Pandurii? Si tata se plangea mereu ca nu are atacanti. Pai mai atacant ca fiusau…

 • intimeproduction.ro spune:

  Cea mai buna varianta de antrenor e Erik Lincar, tanar si ambitios.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.