RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu pleacă!

/ 25 august 2015
După ce demolarea stadionului târgujian a ajuns aproape de final și urmează a se începe demolările și la vechea tribună oficială, cea legată practic de Hotelul Sport, care deține și mai multe spații ocupate în prezent de Pandurii, au apărut unele zvouri care dădeau ca și plecată echipa spre București.

demolariDin fericire pentru fanii gorjeni ai echipei, Pandurii rămâne la Târgu Jiu, confirmă Narcis Răducan: „Nu este cazul să plecăm urechea la zvonuri. Nu este nimic adevărat. Cum să mutăm echipa? Clar nu se mută echipa. Deocamdată nu dispare nimic, nici vestiarul nostru, nici al oaspeților, așa că rămânem aici. Dacă dispare ceva, ne mutăm într-o clădire din oraș, găsim noi ceva, dar nu plecăm Târgu Jiu!”, a declarat președintele Pandurilor pentru www.sportingorj.ro.

În acest moment există unele probleme legate de spațiile deținute de Ministerul Tineretului și Sportului, prin CS Pandurii Târgu Jiu, o parte din ele folosite acum de echipa de fotbal, dar și alte spații legate strict de activitatea hotelieră, spații care, conform planurilor constructorului, ar trebui și ele demolate. Discuțiile între părți se poartă în continuare spre rezolvarea situației astfel încât Hotelul Sport să-și poată continua activitatea în parametrii optimi în vreme ce construcția noului stadion să înceapă la Târgu Jiu fără probleme de ordine juridică.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.