RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chinul continuă… Pandurii, om cu om la meciul cu CFR Cluj

/ 18 august 2015
Pandurii Târgu Jiu a remizat, 1-1, la Severin, cu CFR Cluj, în etapa a 7-a a Ligii 1. Cu doar 2 puncte obținute în ultimele 3 jocuri, echipa lui Edi e în picaj. Pandurii a coborât pe locul 7, în afara pozițiilor de play-off.Din tribune s-a cerut, timid, demisia…

 

IMG_0535Jocul lent al pandurilor nu mai surprinde pe nimeni. Noroc cu o fază fixă fructificată de Momcilovic pentru 1-0. Mascota Șandru (probabil cel mai slab fundaș care a trecut pe la Pandurii) a restabilit egalitatea câteva minute mai târziu, marcându-și în proprie poartă. Răbdarea lui Iordănescu a luat sfârșit, lăsându-l pe Șandru la cabine. Și Roman a fost pedepsit pentru o ratare, enormă, singur cu portarul, fiind schimbat la pauză.

Pandurii a fost mai vie în partea secundă, dar tot fără soluții. A lucrat în gol pentru că-i lipsesc fotbaliștii cu personaliate, cu idei, cu dorință de victorie și de performanță. Pandurii e o echipă blazată, cu un mod de exprimare extrem de limitat pe care orice adversar cât de cât organizat o poate contracara ușor.

CFR Cluj a avut și ghinion, a tras de două ori în bară iar Pandurii a ratat golul psihologic, al desprinderii, la singura ocazie notabilă.

Pandurii rămâne fără victorie în fața CFR-ului din septembrie 2012, 2-1 la Târgu Jiu.

Pe teren neutru, la Severin, cu 200 de oameni în tribune, echipa din Târgu Jiu a reușit o singură victorie în acest sezon, 3-0 cu CSMS Iași.

Pandurii, om cu om:

Mingote: Edi merge pe mâna lusitanului, în ciuda gafelor din ultimele etape. Mingote a ezitat la o centrare ușoară, pe jos, dar a avut noroc cu bara. S-a revanșat mai târziu când a salvat, tot cu ajutorul barei un gol ca și făcut, de 1-2. Se poate spune că punctul i se datorează.

Ungurușan: Un dribling riscant lângă terenul propriu, cu minge pierdută. În jumătatea adversă ezită să dribleze…A încasat al treilea galben, la următorul stă. Un joc curat, altfel, fără erori.

Vasco: Câteva intervenții bune, a gestionat bine situația.

Șandru: Din nou veriga slabă, care a mișcat, din păcate tabela. O minge centrată de pe dreapta l-a lovit în cap și a intrat în poartă. Când are mingea la picior pasează doar stânga sau dreapta. S-a băgat și la o liberă, dar a executat lamentabil. În sfârșit, Iordănescu jr a avut curajul să-l schimbe.

Momcilovic: S-a văzut revenirea sa. A marcat cu capul după un corner și a mai creat câteva faze periculoase. În apărare s-a descurcat ok.

Droppa: A pasat la golul lui Momcilovic. Are potențial, cu timpul poate deveni liderul echipei. Cu trecerea timpului s-a mai stins, dar pare o achiziție foarte bună.

Mrzljak: Dedicat, agresiv, muncitor. Gata oricând să se arunce în gheata adversarului. A încasat și el al treilea galben și e la limita suspendării.

Hora: Mult prea discret în joc. Nu are sclipiri, nu are realizări, se complace în mediocritatea echipei.

Nistor: O singură rază de lumină, pasa strălucitoare către Roman. În rest, cap de linie. A bătut bine câteva cornere, inclusiv din cel care s-a marcat, dar jocul său peransamblu e departe de a fi mulțumitor.

Nicoară: Trăiește în continuare din penaltiul cu Petrolul. A făcut o fază bună în careul advers, dar centrarea a fost între doi coechipieri.

Roman: De reținut doar ratarea enormă la 1-0. A scăpat singur cu portarul, perpendicular pe poartă, a driblat portarul, dar a fost deposedat. Edi l-a schimbat la pauză. Titul de golgheter e departe…

Filippeto: Argentinianul a debutat în Liga 1 și a făcut o repriză reușită. Intuiție bună a jocului. A avut câteva intervenții sigure în primele minute pe gazon care i-au dat încredere. Are probleme în jocul aerian în fața unui adversar masiv, dar asta nu e o noutate ci o confirmare a ccea ce se știa.

Wellington: Ori a fost în offside, ori a făcut fault. A stricat și o fază a lui Nistor. Zero reușite din puține mingi, dar măcar nu a fost indolent.

Ciucur: Inutil, nici o realizare.

Foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.