RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Intrare liberă la meciul cu CFR Cluj

/ 26 martie 2014

Pandurii caută sprijinul suporterilor în lupta pe care o duc pentru ocuparea unei poziții care să trimită clubul gorjean din nou pe artera cupelor europene.

tribuna fotbal            Oficialii clubului gorjean au decis ca și la meciul cu CFR Cluj, programat sâmbătă seara, cu începere de la ora 21:30, accesul spectatorilor să fie liber, astfel încât în tribune să aibă acces cât mai mulți suporteri care să încurajeze echipa. În schimb, conducerea Pandurilor și-ar dori ca toți cei ce vor veni să susțină din tribună echipa să fie îmbrăcați în culorile echipei, alb-albastru, și să folosească eșarfele, fularele sau stegulețele pentru a crea o atmosferă cât mai aproape de ceea ce se poate întâlni în competițiile europene. „Ne-am dori ca sâmbătă să fie vremea bună, stadionul populat, sunt sigur de acest lucru pentru că venim după un rezultat pozitiv la Bucureşti, publicul are în continuare încredere în echipă”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor, invitând gorjenii la stadion pentru confruntarea cu CFR Cluj.

Pentru a putea intra la meciul cu CFR Cluj, suporterii vor trebui să aibă tichete de acces, acestea urmând a fi distribuite, în limita locurilor disponibile, în ziua meciului, sâmbătă, cu începere de la ora 09:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.