RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragoș Andrei: „Îmi pare rău că nu am ajuns anul trecut aici”

/ 12 august 2015
Anul trecut, Dragoș Andrei a fost la o semnătură distanță de transferul la Energia, dar a luat drumul Băniei, ajungând la rivala gorjenilor, SCM U Craiova.

DSC_0375

Până la urmă, Dragoș Andrei a ajuns în curtea formației târgujiene, dar regretă că nu a luat parte la performanțele scrise de Energia în stagiunea anterioară. Totuși, internaționalul român speră să recupereze anul acesta tot ce a pierdut în eventualitatea în care semna încă din vara trecută cu gorjenii, el aflându-se în mai multe rânduri pe lista de transferuri a predecesorilor lui Antonis Constantinides. „Anul trecut am fost foarte aproape de a semna. S-a întâmplat ce s-a întâmplat atunci cu antrenorii, au fost lucrurile mai neclare, dar îmi pare bine că am ajuns acum, în sfârșit. Sincer, îmi pare rău că nu am ajuns de anul trecut aici. Aș fi ipocrit să spun că nu, dar sper să facem treabă bună și în acest sezon, poate chiar mai bună. Așteptările sunt mari, presiune o să fie din plin, dar dacă nu am fi fost în stare să facem față presiunii în meciuri, atunci vindeam ziare la chioșc, acolo e mai simplu…”, a declarat Dragoș Andrei la prima sa interacțiune cu grupul Energiei.

Dragoș Andrei, originar din Râmnicu Vâlcea, a evoluat de-a lungul carierei sale pentru echipa orașului natal, CS Râmnicu Vâlcea, la Steaua, CS Otopeni și BC Timișoara, asta înainte de a ajunge la Craiova, echipă de la care a trecut, în această vară, la Energia. Jucătorul de 27 de ani și 1,86 metri evoluează pe pozițiile 1 și 2 și a fost și printre jucătorii evidențiați din campionatul intern de către fostul antrenor al Energiei, Slobodan Nikolic, tehnician care l-a vrut și el la Târgu-Jiu, dar care nu avansase cu propunerile atât de mult, precum o făcuse fosta conducere a Energiei vara trecută.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.