RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Louis Darby ar putea ajunge în liga secundă din Italia

/ 17 iulie 2015
Americanul și-a anunțat retragerea la finele sezonului trecut, dar o ofertă venită din liga a 2-a a Italiei ar putea să-l facă pe acesta să se întoarcă asupra deciziei anunțate în urmă cu exact două luni.

Energia-vs.-Craiova-8

Louis Darby este unul dintre jucătorii emblematici ai echipei Energiei Târgu Jiu, iar de numele americanului se leagă primul an petrecut de gorjeni în Liga Națională, la promovare, cât și performanețele extraordinare reușite în sezonul 2014/2015. După finalul acestuia, idolul tribunelor de la Târgu Jiu și-a anunțat retragerea la 31 de ani, iar nimic nu mai părea că îl va face pe Louis să se întoarcă din drumul ales, nici măcar oferta făcută de Energia în primele două luni ale verii.

Totuși, potrivit site-ului de specialitate eurobasket.com, Darby este aproape de a semna cu italienii de la Pallacanestro Trieste. Formația interesată de serviciile americanului evoluează în liga secundă din ”Cizmă”, terminând ediția precedentă pe locul 7, cu 13 victorii și tot atâtea înfrângeri. Trieste dispută partidele de pe teren propriu în PalaTrieste, o sală care poate găzdui 6943 de spectatori.

În 14 jocuri avute la nivelul competiției EuroChallange, punctul maxim în cariera lui Darby și în palmaresul Energiei Târgu Jiu, Louis a avut 10.9 puncte, 2.4 recuperări, 1.7 assisturi și 1.1 intercepții pe meci.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • mihai spune:

    Acum tot mai credeti in retragerea lui darby? Unicul si singurul motiv pentru anuntul facut de jucator este antrenorul contre intre ei. Daca nu se incadreaza in rezultate pana-n iarna cipriotul va fi amintire, abia acum o sa se vada valoarea antrenorului cand isi face el echipa nu cand vine la o echipa gata formata plomband cu 2-3 jucatori(extrema, pivot si conducator israelian adus de el care era destul de slab) ca sa nu spun ca pivotul l-a schimbat in plin an competitional. Cand va pleca antrenorul de la echipa, cipriotul, atunci cu siguranta se va intoarce si darby la echipa va accepta oferta asemanatoare anului trecut, este un jucator care iubeste baschetul si tine mult la energia ceea ce nu prea se poate spune si despre antrenor fiind doar mercenar.

  • Draga Mihai spune:

    Cum poti sa spui asemenea cuvinte ? Tu vezi ce zici ?Darby pleaca din cauza antrenorului ? Pleaca din cauza baniilor la fal ca Watson si Milo . Antrenorul acesta este cel mai bun care a ajuns in tg jiu pana acum . Ce-au facut draga restul antrenorilor care au trecut pe la energia ? au castigat ultimul loc ? Si-l aveau si pe Darby si etc 🙂

  • bogdan spune:

    Draga Mihai,
    „Draga Mihai” are mare dreptate! Lasa prostiile si baga la cap!!!!
    Darby a zis ca se ntoarce pt 2000 € in plus la salariu. Clubul nu a avut! Trage singur concluziile!
    P.S Caldura mare, moncher!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.