RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Louis Darby: „Câștigăm cu echipe puternice din campionat și acest lucru ne dă încredere”

/ 26 ianuarie 2013

Louis Darby, deși a jucat „într-un picior” după ce s-a accidentat la încălzire, a fost unul dintre jucătorii determinanți în obținerea succesului în fața campioanei en-titre.

darby fani asesoft„Am avut ceva probleme la început, dar am reușit să mă recuperez atât fizic, cât și psihic, am jucat la un nivel ridicat, la fel cum a făcut-o și echipa, iar la final noi am fost cei care am ne-am bucurat. Am reușit să câștigăm cu echipe puternice din campionat și acest lucru ne dă încredere din ce în ce mai mare. Aveam nevoie de un jucător care să marcheze multe puncte, iar acesta a venit, Jay(n.r. Jaytornah Wisseh) a făcut un meci foarte bun astăzi, aspect care a condus echipa spre victorie”, a declarat Darby.

Darby a călcat pe o zonă de podea în care era clister, o rășină folosită pentru aderență sporită în handbal, iar piciorul i-a rămas fixat pe parchet, aceasta fiind cauza accidentării ce l-a făcut pe american să joace doar 22 de minute din cele 45 ale meciului cu CSU Ploiești, câștigat de Energia cu 95-93.

 Gabi Pănoiu

Cristi Constantinescu

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.