RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme la uniformizare

/ 7 iulie 2015
Faptul că echipa Pandurilor se formează în etape, jucători noi continuând să vină după termenul la care Edi Iordănescu și-ar fi dorit ca echipa să fie deja formată, îi crează probleme antrenorului.

IMG_0929  Un număr important de jucători a beneficiat de o bună pregătire fizică în cantonamentul de la Hoenderloo, însă nou veniții nu sunt pe aceeași linie, ceea ce poate aduce disfuncționalități în carul echipei în primele etape. Edi Iordănescu spune că aceasta este principala sa problemă, a uniformizării formei fizice a jucătorilor săi: „Cu pregătirea suferim în continuare. Dacă e normal să nu avem ritm datorită perioadei la care au contribuit și meciurile amicale destul de modeste care nu m-au mulțumit, cel puțin la acest ultim joc s-au făcut eforturi foarte mari să găsim adversari, inclusiv în străinătate, problema mai mare e acum de uniformizare a pregătirii. Jucătorii vin în rate, fiecare la alt nivel, trebuie să vezi fiecare unde e. Astăzi după amiază dăm teste cu străinii care au venit plus Hora, normal aveam altceva în program… Sunt eforturi foarte mai pe care trebuie să le facem noi, stafful, problema nu e neapărat de efort, problema e că e imposibil să-i aduci la același nivel, măcar fizic să fie bine”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Edi Iordănescu și-a manifestat încă o dată dorința de a-l avea în lot pe Neagu, jucător pe care-l dorește, dar pentru care nu este dispus să mai aștepte prea mult: „Neagu este un jucător pe care mi-l doresc, despre care cred că poate mult mai mult decât a arătat în ultima perioadă, însă dacă Steaua nu ia o decizie în următoarele 2-3 zile, nu mai reprezintă interes, pentru că Pandurii nu mai poate aștepta!”, sună mesajul prin care Edi Iordănescu pune presiune atât pe Steaua, cât și pe jucător, foarte probabil acesta urmând a fi titular la Pandurii în cazul unui transfer la echipa târgujiană.

În această vară, Pandurii și-a completat lotul prin revenirile lui Lazar și Ciucur, jucători împrumutați în sezonul precedent în Moldova, la FC Botoșani și CSMS Iași, dar și prin transferul altor cinci jucători noi, Wellington, Vasco Fernandes, Filippetto, Khalouta și Hora.

Foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.