RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giordan Watson trece la Usak Sportlif

/ 7 iulie 2015
Americanul a fost cel mai constant jucător al Energiei în sezonul 2015/2016.

0010

Giordan Watson a semnat, în sfârșit, cu o nouă formație în această vară. Așteptat până în ultima clipă înapoi la Târgu Jiu, americanul a ales să meargă într-un campionat mult mai bine cotat comparativ cu al României. Usak Sportlif l-a convins pe fostul număr 4 al Energiei să meargă în Turcia pentru stagiunea 2015/2016. Formația turcă cochetează și ea cu întrecea FIBA EuroChallange, oprindu-se în faza Last 16 a ediției precedente. În campionat, Usak a ocupat locul 13, având 12 victorii și 18 înfrângeri, puțin pentru a avansa în fazele superioare ale întrecerii din Țara Semilunei.

Watson a petrecut doi ani alături de Energia Târgu Jiu, fiind adus în Liga Națională de Florin Nini. Jucătorul în vârstă de 30 ani a explodat în sezonul trecut, când a fost unul dintre cei mai buni conducători de joc la nivelul competiției interne.

Americanul a contribuit din plin și la performanța din EuroChallange, terminând pe plan european cu medii statistice de 14.7 puncte, 2.8 recuperări, 5.1 pase decisive și 1.9 intercepții pe meci. Pe lângă medaliile de bronz obținute cu Energia în campionat și în competiția continentală, Watson și-a trecut în CV Cupa României, cucerită în 2014.

În LNBM, Giordan a contabilizat 14.6 puncte, 3 recuperăi și 4.9 pase decisive pe joc.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.