RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Negocieri dure cu Watson și compania

/ 17 aprilie 2015
Energia traversează cel mai bun sezon de la înființare, reprezentând baschetul românesc în plan continental, chiar la Final-Four-ul EuroChallange din acest an. Jucătorii formației gorjene se vor lăsa greu convinși de conducătorii acesteia, în funcție și de ofertele care vor veni după o ediție de vis la Târgu Jiu.

IMG_7332

Energia Târgu Jiu va întâlni campioana en-titre în semifinalele Ligii Naționale. Asesoft Ploiești a întors seria cu BC Timișoara, iar după un start bun al bănățenilor, soldat cu o victorie la Ploiești, prahovenii au revenit, adjudecându-și seria, 3-1, cu 2 succese în Sala Constantin Jude, din Timișoara.

                                                         

Baschetul din județul nostru a ajuns la cel mai înalt nivel în acest an datorită Energiei Târgu Jiu. Cu jucători ca Watson, Troupe, Darby, Glyniadakis, Milosevic, Karpelesz, și cu Antonis Constantinides pe postul de antrenor principal, formația gorjeană își așteaptă adversara din semifinalele campionatului, dar nu oricum, ci participând între 24-26 aprilie la Final-Four EuroChallange. Aflată la primul contact cu baschetul continental și scriind o pagină în istoria întrecerii FIBA EuroChallange, Energia va evolua, mai mult ca sigur, și la anul în aceasta, întrucât toate premisele conduc spre același punct. Întrebarea care se pune este cu ce jucători vor ataca oltenii sezonul 2015/2016, deoarece negocierile cu actualii componenți ai lotului se anunță extrem de dure. După un asemenea parcurs sub culorile roș-albastre, marile cluburi din Europa au pus deja ochii pe Watson și compania, o ultima „verificare” fiind chiar Turneul Final ce se va disputa la finalul săptămânii viitoare în Turcia, la Trabzon. În plus, nici tehnicianul Antonis Constantinides nu va fi ușor de convins, cipriotul conducând Energia într-o ediție de vis. „Vă daţi seama că noi am dori să continuăm cu toţi jucătorii pe care îi avem în lot. Am discutat cu unii jucători, suntem conştienţi că vor mai avea oferte, poate chiar mai bune decât au aici, însă apelăm şi la aspectul sentimental, pentru că ei se simt legaţi de Târgu-Jiu. „Acolo vor fi 100% urmăriţi, e o bună ocazie pentru ei să arate ce pot. Eu am mare încredere că vom face un Final Four bun şi vom obţine rezultate pozitive”, spune președintele CS Energia, Alin Bădescu.

Legat de unul dintre americanii Energiei, Louis Darby pare tentat să renunțe în această vară la cariera de jucător profesionist, dar nimic nu este sigur în momentul de față.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.