RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Noi negocieri la Energia

/ 6 iunie 2011

În aceste zile Energia îşi stabileşte bugetele, atât la handbal cât şi la baschet, iar banii care vor ajunge la cele două secţii se pare că vor fi mai puţini decât în anii precedenţi.

În ceea ce priveşte bugetul echipei de handbal, Gore Popescu spune că acesta va fi comparabil cu cel de anul trecut, însă atrage atenţia că nu trebuie confundat cu bugetul sezonului trecut, unul care a fost mai mare, dar care s-a epuizat mai repede, acum fiind nevoiţi ca până la finalul anului 2011 să strângă cureaua: „Cei doi care vin de la Baia Mare, Andrei Popescu şi Asoltanei, vor avea salarii de bun simţ pentru vremurile astea. Trebuie să vedem ce facem cu jucătorii care au contracte din perioada în care dispuneam de alţi bani. Trebuie să înţeleagă şi ei care sunt noile condiţii şi că până în iarnă suntem pe un buget de criză. Va trebui să ne descurcăm cu bugetul rămas pe anul acesta, aşa cum este, până în iarnă”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu.

De ieri, au început şi negocierile cu o serie de jucători cărora le-au expirat înţelegerile cu clubul gorjean. În această vară expiră contractele mai multor jucători, Dragomir, Sandu Iacob, Ionuţ Mazilu, Vali Popescu, Truică, Vukas, Mărgineanu şi Udriştoiu, dintre aceştia Sandu Iacob alegând deja să se despartă de Energia.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.