RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, cu ochii pe jucători trecuți prin Serie A

/ 19 iunie 2015
În prima parte a cantonamentului de la Hoenderloo s-a vorbit foarte mult de posibilitatea de a aduce la Pandurii un fundaș belgian, însă această variantă se pare că nu mai este de actualitate.

IMG_1048„Fundașul belgian trebuia să vină deja, dar nu cred că se va mai concretiza. Am înțeles că acceptase contractul, dar în urma discuțiilor avute cu familia, aceasta nu a fost de acord să vină în România și atunci a căzut totul”, a explicat Edi Iordănescu.

Antrenorul Pandurilor a dezvăluit și spre ce se îndreaptă acum atenția sa, chiar dacă este vorba de alte posturi, și ele rămase descoperite după plecările din această vară: „Suntem în discuții cu doi jucători care au evoluat și în Serie A în trecut. Unul are 31 de ani, acum joacă în Brazilia, fiind brazilian de origine, dar cu pașaport italian. Și mai este un alt jucător cu experiență în Serie A și Serie B, la un moment dat a fost și în lotul celor de la Milan, acum aparține de Genoa, dar a tot fost dat împrumut. Sunt un mijlocaș central și un al doilea vârf, un mijlocaș ofensiv”, a mai spus Edi Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.