RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Despărțirea de Tal Karpelesz, confirmată

/ 18 iunie 2015
După ce a evoluat două sezoane la Târgu Jiu, româno-israelianul Tal Karpelesz revine în Țara Sfântă dorindu-și un angajament la o echipă de primă ligă din Israel.

Dwight-Hardy-in-duel-cu-Tal-KarpeleszAntrenorul Constantinides a mărturisit că Tal Karpelesz și-ar fi dorit să fie așteptat până la concretizarea unui eventual contract în țara natală, însă nu a fost de acord să riște așteptând până la finalul lunii august, așa că a ales alți jucători români cu care să-și completeze lotul: „În legătură cu Tal, da… am vorbit cu el și mi-a zis ca a decis să aștepte până la sfârșitul lui august o ofertă de la o echipă din Israel, și sper să mă înțelegeți că eu, ca antrenor, nu pot să risc să aștept atât pentru Tal, pentru că la sfârșitul lui august vom fi în imposibilitatea de a semna cu un jucător român de valoare. A fost o decizie foarte grea pe care am luat-o, dar am luat-o pentru binele echipei, și de aceea am decis să continuăm cu jucători foarte buni cum sunt Adrian Guțoaia sau Dragoș Andrei de exemplu. Oricum, trebuie să respectăm și decizia lui Tal”, a lămurit Constantinides problema lui Tal Karpelesz într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului gorjean.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.