RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pauză în sportul gorjean

/ 2 iunie 2015
Doar echipa de handbal se zbate să rămână în Liga Națională, având între 5-7 iunie barajul pentru promovare, ce se va desfășura în Capitală.

IMG_7821

După un an încărcat din toate punctele de vedere pentru echipele de baschet și fotbal gorjene, acestea au intrat în vacanța de vară. Formația de handbal încă mai are de tras la barajul destinat promovării, care se va desfășura la București în acest sfârșit de săptămână. Acolo, Energia va încerca să obțină rămânerea în Liga Națională, fiind un sezon negru în dreptul băieților lui Liviu Andrieș.

Medaliată cu bronz în EuroChallange și în campionat, echipa de baschet Energia Târgu Jiu s-a pus deja pe treabă în ceea ce privește stagiunea viitoare, cu două transferuri de jucători autohtoni, printre care și internaționalul Adrian Guțoaia. Noutăți ar mai putea apărea cât de curând la secția de baschet, așteptările fiind mari în urma celor mai importante performanțe ale sportului din județul nostru. Așa cum promitea tehnicianul Antonis Constantinides la încheierea partidei cu Steaua CSM București, ceea ce s-a întâmplat în sezonul 2014/2015 la Târgu Jiu a fost doar începutul. Energia are toate șansele să se bata pentru prima poziție la anul, devenind o forță în Liga Națională, și prin prisma ”ieșirilor” externe remarcabile.

În schimb, Pandurii Târgu Jiu a încheiat ediția 2014/2015 pe locul 9, cu o victorie la scor de neprezentare în Giulești, împotriva Rapidului, 3-0. O finală de Cupa Ligii și-a trecut în cont trupa lui Edi Iordănescu, iar cel mai tânăr tehnician din Liga 1 este nevoit să înceapă reconstrucția echipei, întrucât mai mult de 10 jucători și-au încheiat deja contractele cu Pandurii. Vacanța de vară este una extrem de scurtă pentru gorjeni, reunirea lotului fiind programată peste 6 zile, în Capitală. Sezonul 2015/2016 va demara pe 11 iulie, dar nu îi va mai prinde pe panduri în orașul lui Brâncuși. Datorită procesului de modernazirare în care va intra Stadionul ”Municipal”, aceștia vor juca meciurile de pe teren propriu la Severin, urmând să se antreneze, totuși, la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.