RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia va încerca să-și mențină forma în pauza ce va urma

/ 6 martie 2012

Momentele foarte bune ale Energiei din acest sezon au fost urmate de pauze care au cam tăiat din elanul luat de echipa gorjeană, însă acum antrenorul Slobodan Nikolic speră să își mențină jucătorii în priză până la următoarea partidă.

Energia Rovinari a învins pe U Mobitelco, dar nu poate pune bază prea mare în moralul dat de acest mare succes deoarece următorul meci din Divizia A îl va disputa abia pe 17 martie, la Giurgiu. Pe 10 martie ar fi trebuit să joace la Oradea, dar meciul a fost amânat deoarece Sala „Toni Alexe” este ocupată în acea perioadă cu alte evenimente extrasportive, iar pe 14 martie este o dată liberă în calendarul Energiei datorită retragerii celor de la CS Otopeni.

Slobodan Nikolic speră ca victoriile din meciurile cu CSU Atlassib Sibiu și U Mobitelco Cluj să le servească model jucătorilor săi și pentru următoarele confruntări de pe teren propriu: „Am câștigat două meciuri grele acasă și acum toată lumea se așteaptă să nu pierdem nicio partidă pe teren propriu. Trecem printr-o perioadă bună, dar urmează o mică pauză, căci meciul de la Oradea s-a amânat. Nu este un lucru bun pentru noi, dar vom încerca să ne menținem forma bună pe care o avem și să câștigăm meciurile importante care urmează”, a mai declarat Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Avem iar o pauza fortata, dupa care urmeaza un program de foc. Apoi se va termina campionatul. Oare ne-ar putea spune conducerea clubului ce are de gand pentru sezonul viitor? Avem sau nu buget, ca sa stie si jucatorii ce-i asteapta? Sa nu fim iar in situatia de anul trecut, in care o parte din jucatori au plecat si echipa a fost incropita pe ultima suta de metri. Asteptam un raspuns.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.