RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric așteaptă rezultatul RMN-ului

/ 21 mai 2015
Brazilianul Eric de Oliveira aștepta cu mare încredere finala Cupei Ligii, una pe care declara că vrea să o câștige pentru că asta i-a promis fiului său cel mare în urmă cu un an.

faza ericDe la încredere la durere și deznădejde pare să fie un pas extrem de mic. Pentru Eric nu a fost suficientă durerea de a pierde finala, nici aceea de a nu fi fost titular… Eric a trebuit să sufere mai mult decât oricine, brazilianul care a adus atât de multă fericire la Târgu Jiu în anul eurofantastic al Pandurilor s-a accidentat la doar două minute de la intrarea sa pe teren. Genunchiul cu probleme i-a cedat din nou, iar Eric a părăsit în lacrimi terenul. Dacă e vorba de o accidentare similară celei suferite la arabi, pentru Eric va urma o nouă ieșire din peisaj destul de lungă, acea accidentare ținându-l pe tușă 6 luni.

Ghinionul lui Eric a fost cât se poate de mare, el accidentându-se într-un moment în care, la final de contract fiind, trata și urma să semneze cu o echipă de liga a doua din Japonia, acolo unde își putea clădi un final de carieră care să-i asigure din punct de vedere financiar familia. Cum accidentarea lui Eric pare a fi una gravă, transferul are șanse extrem de mici să se mai efectueze.

Cu genunchiul bandajat și extrem de supărat, după finalul meciului și după festivitatea de premiere, Eric de Oliveira a fost printre ultimii panduri ce au părăsit arena. Eric a fost consolat în primul rând de brazilieni. Elton a fost printre cei care au încercat de la început să-l îmbărbăteze pe Eric, acesta a fost apoi preluat de membrii familiei, iar la final a fost îmbrățișat și încurajat de Wesley, prezent și el la București, pe Arena Națională, la finala Cupei Ligii Adeplast.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.