RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric, la o semnătură de Pandurii

/ 22 ianuarie 2015
Eric de Oliveira a devenit jucător liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Al Ahli, iar după discuţiile purtate cu preşedintele Eugen Pîrvulescu, acesta se va întoarce la Pandurii, acolo unde a cunoscut cele mai înalte performanţe ale carierei deşi nu a jucat la Târgu Jiu decât o jumătate de sezon.

eric bucurie“Îl așteptăm, avem nevoie de el, este un jucător valoros. Contează  foarte mult că este iubit la Târgu-Jiu. Eric vine din postura de liber de contract. Eu am discutat cu Eric, el s-a simțit bine aici în cele șase luni cât a jucat pentru noi. În plus chiar el a zis că a câștigat la Târgu Jiu şi 6 luni cât în 6 ani altă parte. Îl știu bine pe Eric, după ce s-a despărțit de Al Ahli m-a sunat și mi-a spus că „Tati, vin acasă!”. E greu să-l mai întoarcă cineva din drum”, a declarat preşedintele Pandurilor.

 Pîrvulescu: “Sigur, Eric nu va dezamăgi!”

Readucerea lui Eric la Pandurii este şi un pariu al preşedintelui Eugen Pîrvulescu, acesta fiind sigur că jucătorul brazilian va trage tare şi va trece uşor peste acidentarea suferită anul trecut. A făcut lucruri bune la Pandurii, a avut un randament foarte bun și sper să fie același jucător pe care îl știm. Sunt sigur că Eric nu va dezamăgi. Avem o situație dificilă în clasament şi ne trebuie jucători valoroși. Eric a fost ghinionist, aceasta este realitatea. După ce a plecat de la noi, s-a accidentat și i-a fost greu să revină rapid pe teren. Acum este apt 100%, sigur va avea același randament dinainte”, spune preşedintele echipei gorjene.

 “Edi îl va reinventa pe Eric”

Despre revenirea în ţară a lui Eric s-a vorbit având printre variante şi Steaua, iar mai recent chiar şi Dinamo, însă Eugen Pîrvulescu spune că Eric va juca pentru Pandurii. “Nu știu dacă l-a dorit Steaua, nu e treaba mea. Tot ce știu e că la noi e dorit de toată lumea, fani, colegi și antrenor, asta contează”, spune Pîrvulescu, acesta trecându-l pe lista celor care-l vor pe Eric din nou în tricoul alb-albastru al Pandurilor şi pe Edi Iordănescu: “Sigur și tehnicianul echipei noastre, Edi Iordănescu îl dorește pe Eric de Oliveira, vrea să lucreze cu el și sigur, în proporție de 100% îl va reinventa pe Eric. E clar că este un jucător de care noi avem mare nevoie”, a completat preşedintele grupării târgujiene.

 Lovitură de imagine, lovitură financiară

“Mariajul” dintre Pandurii şi Eric a fost unul cu beneficii de ambele părţi. Eric a crescut mult în joc evoluând în grupele Europa League în faţa unor echipe precum Fiorentina sau Dnepr, dar a şi câştigat bani aşa cum nu o mai făcuse în cariera sa nici la Mediaş şi nici în scurta perioadă petrecută în Ucraina. Nici Pandurii nu a ieşit deloc pe minus, în afara evoluţiilor lui Eric ce au ajutat echipa să se facă remarcată pe plan european, gorjenii au reuşit să-l vândă pe brazilian în Arabia Saudită, la Al Ahli pentru suma de 1,2 milioane de euro. Acum Eric se întoarce la Pandurii gratis, iar gorjenii se gîndesc deja cum să facă din nou profit după o reţetă care deja şi-a arătat eficienţa: “Este și o lovitură de imagine, dar cel mai important e că este un jucător de valoare și care ne poate ajuta. Mă gândesc chiar ca peste un an la o revânzare a lui Eric. Având în vedere cât este de iubit Eric la Târgu Jiu, ne gândim şi să punem în vânzare tricouri ale lui Eric”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.