RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby, regele dunk-urilor. Milosevic, MVP în ASG 2015

/ 6 aprilie 2015
Energia a avut 4 reprezentanți în acest an la All Star Game, plus antrenorul Antonis Constantinides.

scor

Munca jucătorilor Energiei din acest sezon competițional a fost încununată odată cu Meciul Stelelor în baschetul masculin românesc. Cei mai în formă 4 sportivi din tabăra gorjeană, Louis Darby, Nemanja Milosevic, Tal Karpelesz, Giordan Watson, dar și antrenorul anului prin prisma rezultatelor obținute cu echipa de club, Antonis Constantinides, au luat parte la All Star Game-ul Ligii Naționale.

La fel ca în 2011, când jocul celor mai buni jucători din campionat s-a desfășurat la Sibiu, în acest an, la București, Louis Darby a câștigat concursul de slam-dunk, reușind execuții spectaculoase, care i-au atras americanului și un premiu în valoare de 1000 de euro. Nemanja Milosevic a fost desemnat MVP-ul evenimentului, în urma unui double-double de senzație înregistrat pe parchetul Sălii Dinamo din Capitală. Sub privirile unor legende ale baschetului cu mingea la coș din țara noastră, Nemanja a izbutit 29 de puncte, la care a mai adăugat 10 recuperări. Chiar dacă nu a luat parte, Porter Troupe și-a urmărit colegii din tribună la București. În final, echipa Sudului s-a impus, 114-111, după un sfert 3 adjudecat la o diferență de 16 puncte, ce a anulat debutul fulminant avut de selecționala Nordului.

ASG 2015 a oferit ocazia tuturor participanților să se întâlnească înaintea debutului fazelor superioare ale campionatului, rivalitățile și atmosfera ostilă fiind lăsate la o parte ieri seara.

Energia Târgu Jiu va avea vineri și sâmbătă primele două jocuri din play-off, acasă, împotriva lui BCM U Pitești.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.