RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, la pământ

/ 8 martie 2015
Echipa de handbal a Energiei a mai pierdut un meci disputat pe teren propriu. Nimic nou sub soare, echipa gorjeană obișnuindu-și deja fanii, din ce în ce mai puțini prezenți în sală, cu eșecurile.

7           Într-un meci fără miză cel puțin pentru echipa gorjeană, iar federația ar trebui să ia în calcul acest gen de meciuri atunci când stabiliește un sistem competițional pentru că sunt mult prea multe astfel de partide începând chiar cu primele dispute ale returului sezonului regulat, Energia a avut o prestație oscilantă, cu momente bune în prima repriză, dar și cu unele penibile în cea de-a doua.

După ce oaspeții au condus în debutul partidei, scor 1-3, Energia a revenit și a egalat la 4 pentru ca în minutul 27, cu un gol al lui Tadas Stankevicius, echipa gorjeană să ajungă la un avantaj de trei goluri, 13-10. Jocul gorjenilor părea unul destul de solid, în ciuda absențelor mai vechi, dar și a celei de ultimă oră a lui Dorin Dragnea, care a suferit o entorsă și nu are voie să pună piciorul pe pământ pentru câteva zile. Pauza a găsit echipa gorjeană la timona meciului, asta chiar dacă avantajul său a mai scăzut puțin, la cabine intrându-se cu scorul de 14-12.

Și după pauză au fost momente în care Energia a lăsat impresia că se va impune cu o oarecare lejeritate, adversarul arătând la Târgu Jiu destul de multe slăbiciuni. Momentul psihologic al partidei a venit în minutul 38, când Energia avea deja un avantaj de trei goluri, scor 19-16, iar Energia a ratat atât o aruncare de la 7 metri, cât și un contraatac, Stankevicius aflându-se față în față doar cu Erhan, portarul băcăuanilor. În loc de un avantaj de patru goluri, Energia s-a văzut rapid egalată, scor 20-20 în minutul 42 pentru ca oaspeții să ajungă în curând și în postura de a conduce din nou pe tabela de marcaj. Știința Bacău nu s-a lăsat prea mult invitată, a profitat de lipsa de idei și de atitudine a echipei gorjene și avea cu patru minute înainte de final un avantaj de trei goluri, scor 24-27. Energia nu a mai avut putere pentru a întoarce rezultatul, a venit la un singur gol în spatele Bacăului în ultimul minut de joc, dar reușita de final a fost a oaspeților, care au câștigat la Târgu Jiu cu 26-28.

Energia Târgu Jiu – Știința Municipal Bacău 26-28 (14-12)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 300

Energia: Șelaru, Antonaru – B. Mănescu, V. Popescu, Kekezovic (3), Apolzan (5), Stoica (2), Sifre, Ilieș, Becheru, Mota (1), Enache (1), Al. Mănescu, Stankevicius (4), Rodrigues (3), Acatrinei (7). Antrenor: Liviu Andrieș.

Știința: Tamaș, Erhan, Grigoraș – Iancu (1), Rotaru, Moisă, Bondar (4), Vârtic (8), Masachs (2), Celestin (4), Pinnonen (4), Păunică (2), Carali, Johannson (1), Câmpan (2). Antrenor: Mateo Garralda.

Arbitri: Bogdan Dordea, Marian Strate.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.