RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lamont Mack, start la Energia

/ 6 martie 2015
În partida cu Steaua, Antonis Constantinides s-a bazat pe american preț de 21 de minute, timp în care Mack nu l-a dezamăgit pe cipriot.

10896864_884399524950168_8791049251218586623_n

În ultimele două minute ale primului act din partida cu Steaua CSM București, încheiată cu victoria categorică a Energiei, scor 79-67, Lamont Mack și-a făcut pentru prima dată apariția în echipamentul gorjenilor. Cu numărul 35 pe maiou, americanul a intrat timorat în propriile secvențe de debut la Târgu Jiu, dar, pe parcurs, acesta a dat drumul jocului, demonstrând de ce a fost preferat de conducătorii sfert-finalistei EuroChallange. În pofida faptului că nu a impresionat prin arma principală a sa, stop-șutul, Mack a încheiat cu 6 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, un capac, o intercepție și 3 posesii pierdute.

Un aspect important etalat de Lamont în jocul cu bucureștenii a fost dorința și ambiția, pe care a împrăștiat-o rapid și colegilor săi. Acesta nu s-a ferit nicio clipă de contact, a adus un plus evident de viteză în jocul de tranziție al Energiei, punându-și cu orice ocazie în valoare coechipierii. Americanul a expus experiența acumulată pe bătrânul continent, fiind atipic unui jucător de peste ocean. Fără acțiuni individuale, Mack a înțeles exact ce i se cere, asta după câteva momente în care a discutat pe margine cu tehnicianul Antonis Constantinides.

Energia întâlnește, sâmbătă, în Banat, Timba Timișoara, cu începere de la ora 14:00, iar marți, primește vizita echipei din Hexagon, Le Mans, în prima dispută a seriei din sferturile FIBA EuroChallange. Ora inițială de start a meciului cu francezii era 20:30, însă programul a suferit modificări, stabilindu-se ora 19:00.

img_5410-qpr
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.