RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tony Woods a semnat cu Energia

/ 24 iulie 2014

După mai multe zile de negocieri, eforturile conducerii gorjene au dat roade, americanul Tony Woods dându-şi acceptul de a evolua pentru Energia Târgu Jiu.

woods

Într-o declaratie acordată site-ului nostru, tehnicianul Energiei, Antonis Constantinides, i-a făcut o scurtă prezentare noului pivot al echipei  gorjene, Tony Woods: „Pentru înălţimea sa, Woods se mişcă extrem de bine atât în faza ofensivă, cât şi în cea defensivă. Este un bun apărător, în plus de acest lucru, poziţionându-se foarte bine la recuperare. El munceşte în fiecare zi pentru a-şi îmbunătăţi jocul ofensiv, fiind un bun jucător de pick&roll”, a spus antrenorul cipriot al Energiei.

Tony Woods are 24 de ani şi măsoară 2.11 metri. Americanul a fost pe lista Energiei încă de la începutul campaniei de achiziţii, în cele din urmă, după ce transferul lui Marvin Jefferson a eşuat, acesta a ales să semneze un contract valabil pentru următorul sezon. Înțelegera dintre cele două părți a fost parafată în cursul zilei de astăzi, după mai multe runde de negocieri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.