RSS post comments feeds rss email feeds twitter

La trântă cu Steaua

/ 3 martie 2015
Trupa lui Antonis Constantinides are parte de un examen important miercuri, când primeşte vizita liderului campionatului intern. Învingând în acest sezon forţe din campionate importante din Europa, Energia poate spera la un succes în faţa Stelei, chiar dacă acum sunt şapte puncte în clasament între cele două echipe.

cu steaua        Energia are ocazia de a-şi consolida candidatura luată la Sibiu pentru unul dintre primele locuri ale clasamentului. Adversara nu este una oarecare, însă elevii lui Constantinides au arătat în EuroChallenge că nu se mai sperie de niciun nume, fie el şi Steaua Bucureşti. „Jucăm împotriva primei echipe din ligă, credem că poziţia pe care o ocupă Steaua de la începutul campionatului şi până acum reflectă exact abilităţile şi caracteristicile acestei echipe. Pentru mine personal este corect că sunt pe primul loc acum în campionat, au avut performanţe bune şi au fost constanţi în aceste cinci luni, iar acest lucru face ca misiunea noastră de mâine să fie una foarte dificilă. Pe de altă parte, jucăm pe teren propriu, se cunoaşte faptul că pe teren propriu este foarte dificil pentru oricine să câştige aici, atât în campionatul intern cât şi în EuroChallenge”, a prefaţat Constantinides întâlnirea cu una dintre cele două echipe care şi-a asigurat deja locul în play-off, Steaua şi Asesoft fiind echipele sigure de prezenţa în sferturile de finală ale campionatului.

 Defensiva va câştiga meciul

De la sosirea sa la Energia, antrenorul cipriot Antonis Constantinides a pus mare accent pe pregătirea echipei în faza defensivă. De multe ori, organizarea bună a apărării i-a adus şi succesul, ceea ce speră să se întâmple şi acum, când va întâlni Steaua: „Pentru a continua rezultatele pozitive pe care le-am avut până acum la meciurile de acasă, trebuie să facem mai multe lucruri pe teren, în primul rând trebuie să oprim aportul lor ofensiv, ritmul în care joacă, atât în seturi cât şi în contraatac şi o să facem o greşeală foarte mare dacă la acest meci ne vom gândi mai mult la ofensivă decât la defensivă, dacă se va întâmpla acest lucru vom avea un risc foarte mare în ceea ce priveşte rezultatul final”, a mai declarat antrenorul Energiei.

Meciul dintre Energia şi Steaua este programat a se disputa la Târgu Jiu, miercuri, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17:45, confruntarea fiind transmisă în direct de Digi Sport 2.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.