RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, întâmpinată de suporteri la întoarcerea din Belgia

/ 11 februarie 2015
Delegația câștigătoarei Cupei României a ajuns în jurul orei 22:15 în Târgu Jiu, fiind așteptată, la Sala Sporturilor, de un grup de suporteri ce au ciocnit, împreună cu jucătorii și staff-ul tehnic, un pahar de șampanie în cinstea performanțelor din EuroChallange.

10984464_873552796034841_4671085246530233315_n

Aflată la prima participare într-o competiție europeană, Energia Târgu Jiu continuă, pur și simplu, să scrie istorie în EuroChallange. Aceasta s-a calificat în LAST 16, iar acum, cu doar 2 etape până la încheierea acestei faze, gorjenii sunt la o singură victorie de avansarea printre cele mai bune 8 echipe ale întrecerii mai sus amintite, și nu oricum, ci de pe prima poziție a unei grupe sonore.

Ultima echipă răpusă de Energia este Okapi AalStar (Belgia). După noul succes înregistrat, suporterii echipei nu au rămas indiferenți, iar, în această seară, la întoarcerea delegației, au îndurat frigul de afară și au așteptat jucătorii și antrenorii pentru a ciocni un pahar de șampanie alături de favoriți, în cinstea victoriilor cu Enel Brindisi, respectiv Okapi AalStar, ambele venite în deplasare.

Fanii Energiei au demonstrat cu orice ocazie că sunt alături de echipa favorită, rare fiind deplasările în care Energia să nu aibă alături galeria. Ultima acțiune de acest gen s-a consemnat după cucerirea Cupei României. Și atunci, ca și acum, susținătorii gorjeni au ieșit în stradă, sărbătorind cu Troupe&Co.

 Grupa I – Clasament

1. Energia Tg. Jiu – 7 puncte (3 victorii, 1 înfrangere)
2. BC Astana – 6 puncte (2 victorii, 2 înfrangeri)
3. Okapi Aalstar – 6 puncte (2 victorie, 2 înfrangeri)
4. Enel Basket Brindisi – 5 puncte (1 victorie, 3 înfrangeri)

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.