RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, spre Rovinari

/ 21 ianuarie 2015
Conducerea celor de la Pandurii este aproape de a parafa o înţelegere cu Primăria Rovinari cu privire la mutarea echipei secunde şi a două echipe de juniori republicani, A şi B, la Rovinari.

teren_rovinari            Preşedintele Eugen Pîrvulescu a fost ieri la Rovinari pentru a discuta aspectele legate de mutarea celor trei echipe. Pîrvulescu spune că această decizie vine şi în contextul în care Pandurii este o echipă a Gorjului, iar Rovinariul merită să se bucure de fotbal având în vedere şi faptul că acolo se află mulţi suporteri ai echipei târgujiene ce lucrează în minerit şi energie: “Este foarte posibil ca Pandurii II şi grupele de juniori republicani A şi B, începând din acest retur de campionat să evolueze în oraşul Rovinari. Ne gândim foarte mult că Pandurii Târgu Jiu este echipa judeţului Gorj, la faptul că oraşul Rovinari este un oraş al energeticienilor, al minerilor, ei sunt alături de echipa noastră, iar noi dorim fotbal şi la Rovinari”.

Preşedintele Pandurilor a subiniat faptul că echipa se va bucura şi de sprijinul administraţiei locale rovinărene, iar de relaţia dintre cele două părţi, club-primărie, se va ocupa Gabi Răscol: “Ne bucurăm că Primăria Rovinari, şi pe această cale îi mulţumesc domnului primar Filip, doreşte ca Pandurii II să joace la Rovinari. În zilele următoare vom stabili toate detaliile, vom semna şi documentele, pentru că este nevoie ca acest proiect să fie aprobat şi de Consiliul Local Rovinari. Managerul sportiv în relaţia dintre Rovinari şi Pandurii Târgu Jiu va fi Gabi Răscol, el se va ocupa şi de toate problemele administrative. Antrenamente vor fi şi la Rovinari şi la Târgu Jiu”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

Decizia luată, de a se juca la Rovinari, are la bază şi faptul că acolo se poate evolua pe o suprafaţă de teren natural, care până nu demult era una foarte bună. În plus, există şi un teren sintetic ce poate fi folosit în caz de nevoie pentru antrenamente, sinteticul fiind mult mai nou decât cel de la Târgu Jiu, în consecinţă şi într-o stare mult mai bună.

Evoluând din primăvară la Rovinari, Pandurii îşi va putea reface şi intrastructura la nivel de terenuri de joc şi antrenament în Complexul Municipal din Târgu Jiu, acolo unde până acum nu s-a putut face nimic fiind vorba de un flux continuu de antrenamente al tuturor echipelor de la centrul de copii şi juniori.

Rovinariul a avut o echipă de liga a III-a până în acest sezon, Jiul Rovinari având rezultate bune la acest nivel, însă din vara trecută s-a ales susţinerea doar a echipelor locale de copii şi juniori, Jiul continuând să existe doar la nivelul unui Centru de copii şi juniori. În acest sezon, Pandurii II este echipa gorjeană de liga a 3-a care se simte cel mai bine, Minerul Motru trecând prin momente dificile, fiind la un pas de desfiinţare, în vreme ce Ştiinţa Turceni se zbate şi ea în partea de jos a clasamentului.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.