RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tiago Valente, dorit de Pandurii, a ajuns la Penafiel

/ 13 ianuarie 2015
Pandurii se află în cantonament la Izvorani, însă fără nicio noutate în lot, asta deşi, cel puţin la nivelul fundaşilor centrali, nevoile sunt urgente.

valente         Edi Iordănescu îşi dorea ca la startul pregătirilor să aibă deja lotul format, dar pentru moment căutările nu s-au finalizat chiar dacă se poartă discuţii. Preşedintele Eugen Pîrvulescu a declarat că negocierile sunt avansate cu doi dintre jucători: „Suntem în discuţii pentru aducerea unui fundaş central, discutăm pentru un portughez, dar şi cu un polonez. Vedem cum ajungem la un numitor comun, dacă unul dintre ei acceptă propunerea noastră salarială, a doua zi va fi alături de echipă”, dar, din păcate, una dintre cele două variante avute de gorjeni a picat deja. Fundaşul portughez, Tiago Valente, cunoscut echipei gorjene din perioada în care a fost adversar al Pandurilor în Europa League jucând pentru Pacos Ferreira, a semnat cu o altă echipă. Tiago Valente este jucătorul polonezilor de la Lechia Gdansk, dar nu s-a adaptat acolo şi a dorit să plece. Tocmai când Pandurii găsise variantele care să mulţumească ambele părţi, Tiago Valente a fost împrumutat la Penafiel, penultima clasată în Portugalia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.