RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jucăriile, din nou în prim-plan

/ 4 ianuarie 2015

Cu ocazia primei partide de baschet din 2015, dintre Energia Târgu Jiu și CSU Sibiu, contând pentru prima manșă a sferturilor Cupei României, se va organiza o nouă colectă de jucării de pluș destinată copiilor defavorizați din județul Gorj.

img_9868-qpr

După ultima partidă din anul 2014, înaintea căreia a plouat cu jucării pe parchetul Salii Sporturilor pentru copiii defavorizați din județul Gorj, o nouă acțiune asemănătoare este pregătită pentru confruntarea cu CSU Sibiu, din Cupa României. La inițiativa Asociației Tinere Speranțe Gorjene, suporterii câștigătoarei Cupei României sunt așteptați luni seara, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, însoțiți de o jucărie de pluș, care, și de această dată, va fi destinată copiilor nevoiași. Scopul acestor acțiuni este de a aduce un strop de bucurie în viața micuților cu probleme.

Astfel, dacă fanii Energiei vor răspunde pozitiv și de această dată, suprafața de joc a Salii Sporturilor ar urma să fie inundată de plușuri înaintea startului partidei dintre Energia Târgu Jiu și CSU Sibiu, programat pentru ora 18:00.

foto: csenergia.ro

www.sporingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.